Poznati

DA LI JE VAMA OVO NORMALNO? Dejvid Bekam ponovo na meti kritika: Ne ljubi više ćerku u usta, ljudima se gadi

Autor Teodora Boškovski

Slavni fudbaler Dejvid Bekam ponovo se našao u centru pažnje zbog svoje ćerke.

Izvor: Chris ARJOON / AFP / Profimedia

Slavni fudbaler koji je igrao u poznatim fudbalskim klubovima poput Mančester Junajteda, Real Madrida, Milana, Dejvid Bekam, neko je kome ne mogu da se ospori uspesi. Ali, fanovi mu malo-malo pronalaze mane kada je reč o njegovom, kako kažu, neobičnom ponašaju prema deci.

Dejvid Bekam sa suprugom Viktorijom ima četvoro dece - Bruklina, Romea, Kruza i Harper. Kako je u ranijim intervjuima za medije govorio, dosta je stožiji prema sinovima, dok je "na ćerku slab". Najviše fame se diglo oko toga, još dok je ćerka Harper (12) bila manja, jeste to što je Dejvid ljubi u usta.

I dok jedni smatraju da je to čista ljubav između roditelja i deteta i kako je preslatko, drugima je ogavno. Slične reakcije je izazvao pre par dana. Dejvid Bekam je u subotu podelio lep trenutak sa svojom ćerkom Harper, kada je je odveo na fudbalsku utakmicu između Inter Majamija i Sent Luisa.

Suvlasnik kluba, Devid Bekam (49), izgledao je raspoloženo tokom većeg dela meča. Uvek ponosni otac, toplo je zagrlio Harper dok je gledao igrače i zajedno su se smeškali. Bivši fudbaler je kasnije na svom Instagramu podelio selfi sa ćerkom kako pozira ispred terena.

"Nismo dobili 3 boda koja smo želeli, ali imam ovu malu pored sebe - Harper Seven", napisao je ispod slike. Međutim, u medijima su osvanule i ostale fotografije koje su napravili papraci. Na njima se vidi kako Dejvid Bekam nešto prisnije grli ćerku što je bio alarm za burno komentarisanje na mrežama-

"Dejvi Bekam ponovo viđen čudan u društvu svoje ćerke", "Da li je vama ovo normalno?", "Ona ima 12 godina, nije više mala", bili su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)