Lepota

"BOLE ME OČI OD OVOLIKOG KIČA!" Pometnja zbog haljine Misice Albanije, jedni je hvale, drugi urnišu

Autor Teodora Boškovski

Mis Albanije našla se na meti negativnih komentara.

Izvor: Instagram/missuniversealbania

Izbor za Mis Univerzuma Albanije 2024. održan je pre nekoliko dana u Tirani, a titulu najlepše odnela je Frančeska Rustem. Najlepše Albanke smenjivale su se u glamuroznim haljinama koje nikoga nisu poštedele komentara. Bilo je i pozitivnih i negativnih komentara, ali mnogi nisu ostali imuni na šljokice novoproglašene Misice Albanije.

Društvenim mrežama kruži snimak na kom se Frančeska sa bine poljupcem zahvaljuje publici na pobedi, dok joj se polako približavaju i ostale lepotice, a najjači utisak ostavljaju haljine svih ovih devojaka. Takmičarke su nosile vrlo glamurozne i zavodljive kreacije sa potpisom jednog albanskog brenda luksuznih haljina, a sve su bile protkane šljokicama, cirkonima i perlicama koje su do te mere svetlucale da prosto imaju zaslepljujuću moć.

I dok je nekima ovo spektakularna prizor, pun diveljnja, mnogi smatraju da je reč o paradi kiča. Frančeskina haljina je izazvala najviše debata, s obzirom na to da je zbog pobede i bila najizloženija. Naime, 20-godišnja Mis Univerzuma Albanije nosila je vrlo izazovnu toaletu sa gomilom šljokica koja je pratila liniju tela, ali su je krasili i provokativni detalji u vidu dubokog dekoltea i poprilično smelog šlica. 

Šlic je bio toliko dubok da je sezao gotovo do struka, a čak je otkrio i Frančeskin donji veš u boji kože. 

"Kraljica luksuza", "Kakva klasa", "Prelepa devojka", "Oborila me je sa nogu ova žena", "Zaslužena pobeda", samo su neki od pozitivnih komentara, ali tu su bile i vrlo glasne kritike.

"Pravac u Dubai po zahvalnost za pobedu", "Zašto je dobar deo takmičarki imao natečene usne od intervencija?", "Otkad su plastične devojke sinonim lepote", "Neukusna haljina za tako mladu ženu", "Izbor za mis plastike", "Bole me oči od ovolikog kiča", "Lepa haljina, ali čemu takva vulgarnost", samo su neke od onih ružnijih opaski.

"Nikada nisam bila "bombardovana" sa toliko negativnih komentara, ali nadam se da ću ih kroz rad pretvoriti u pozitivne", rekla je ona posle pobede u intervjuu za jedan albanski radio.

Pogeledajte u videu kako je izgleda Mis Albanije 2024:

 BONUS VIDEO:

 (Kurir.rs/MONDO/T.B.)