"NE PRETERUJMO VIŠE, MODA POSTAJE SMEŠNA" Ovo nije štikla i baš zato ceo svet raspravlja o njoj!

Štikla sa fotografije izazvala je veliku polemiku na društvenim mrežama. Šta mislite o ovom modnom aksesoaru?

TikTok/fishmeatdie/i_d/Printscreen

Da moda nema granice i pravila, uporno dokazuju svetski modni brendovi koji svojim kolekcijama ne prestaju da iznenađuju čitav svet. Svako ko prati "Balensijagu", zna da je reč o brendu koji dizajnira ekstravagantne odevne komade, kojima mnogi ne mogu da pronađu svrhu. Sada je ponovo izazvao oprečne reakcije, a sve zbog štikle koja - to nije.

Ako ste na TikTok-u naišli na ovu štiklu, onda bi trebalo da znate da je reč o torbici, a ne o modelu obuće. Dostupna je u crnoj i srebrnoj boji, a prvi put je predstavljena prošlog decembra, kao deo kolekcije za jesen 2024. Iza nje stoji kreativni direktor "Balensijage" koji "obične" predmete uvodi u svet mode. Ipak, mnogima se ova ideja nije dopala.

"Ljudi, ne preterujmo, moda postaje smešna", "Ko bi ovo nosio?", "Ovo nije moda, ovo je oružje", "Ali zašto?", "Pa u ovo ništa ne može da stane", "Kako se ovo nosi?", "Legendardno", "Meni je ovo kul", "Ne smem ni da pitam koliko košta", "Glupost", "Je l' ide po brojevima?", "Nikad ne bih ovo nosila", glase komentari na društvenim mrežama.

Anketa

Da li biste nosili ovu torbicu?

Glasalo je 37 korisnika

Ova torbica je proizvedena u Italiji, a cene se razlikuju u zavisnosti od boje. Crna verzija, koja je dostupna na zvaničnoj stranici brenda, košta 1.500 evra, odnosno nešto više od 175.500 dinara, dok srebrna verzija, koja nije dostupna na zvaničnoj stranici brenda, može da se pronađe u drugim radnjama po ceni od čak 3.500 evra, odnosno za nešto više od 409.500 dinara. Da li se vama dopada? Pogledajte kako izgleda:

This browser does not support the video element.

torba u obliku štikle  TikTok/fishmeatdie/i_d

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Balenciaga torba sa rukavicom  tiktok/violetgrace_

(MONDO/T.V.)