Stil

"KONAČNO GA VIDIMO, PA ON JE FRAJER I PO" Žene bruje o ocu najlepših bliznakinja na svetu, pobedio opaku bolest

Autor Tamara Veličković

Pogledajte kako izgleda otac najlepših bliznakinja na svetu, Ave Mari i Lee Rouz!

Izvor: Instagram/clementstwins/Printscreen

Ava Mari i Lea Rouz proglašene su najlepšim bliznakinjama na svetu. Planetarnu popularnost stekle su u ranom detinjstvu, a njihovu "karijeru" vodi majka Džaki Klements. Ipak, malo se govori o njihovom ocu Kevinu Klementsu. Sada je dospeo u žižu interesovanja jer njegove fotografije na društvenim mrežama komentarišu žene širom sveta. Sve su saglasne u jednom, a to da je "frajer i po od kojeg su bliznakinje nasledile lepotu".

Kevin je oduvek bio u senci. Razlog je je majka bliznakinja koju je javnost često osuđivala. Mnogi su pisali da iskorišćava maloletnu decu kako bi zarađivala na njihovoj lepoti, zbog čega su je upoređivali sa Kris Džener. Ipak, za tatu Kevina imaju brojne pohvale. Nekada je bio američki reprezentativac u plivanju i osvajač srebrne medalje na Svetskom prvenstvu 2003. godine, kao i učesnik Olimpijskih igara u Atini naredne godine.

Inače, Kevin je pobedio opaku bolest. U oktobru 2019. godine saznao je da ima T-ćelijski akutni limfoblastični limfom i leukemiju, redak i agresivan oblik raka. Odmah je počeo sa hemioterapijama, a četiri godine kasnije, saopštio je javnosti da je pobedio opaku bolest. Zahvaljujući bratu Krisu koji mu je donirao koštanu srž, uspešno je urađena transplantacija. Danas radi kao trener jednog ženskog tima u katoličkoj školi u Kaliforniji.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)