Stil

TAKO TO RADI SRPKINJA U PARIZU! Modna elita oduševljena Tamarom, moćno odelo je lekcija za dame iz sveta!

Autor Tamara Veličković

Tamara Kalinić oduševila je Pariz na Nedelji mode!

Izvor: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tamara Kalinić, srpska modna influenserka koja je stekla svetsku slavu, još jednom je prikovala poglede za sebe! Poznato je da je rado viđen gost na najvećim prestižnim događajima na kojima dominira modna elita. Sada se pojavila na Nedelji mode u Parizu i to u izdanju koje je prilično jednostavno, ali istovremeno efektno i moćno.

Izvor: CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia

Tamara je za reviju Elie Saab odabrala tamno odelo kojim je dokazala da nikada neće izaći iz mode. Sastoji se od pantalona sa širim nogavicama i sakoa koji se vezuje na sredini i pomaže u isticanju figure. Zbog toga je idealan za svačiju građu, posebno ako se kombinuje sa topom koji je srpska influenserka izabrala.

Uz minimalno šminke i nakit, Tamara je i ovoga puta uspela da se istakne među poznatim damama. Modni kritičari za njene stajlinge imaju samo reči hvale, ističu da je napravila pun pogodak, a komentari na društvenim mrežama ne prestaju.

Izvor: CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia

Podsetimo, Tamara Kalinić se našla na listi Top 10 influensera 2021. godine, na kojoj je zauzela 7. poziciju među najpoznatijim svetskim imenima. Samim tim i ne čudi što je modna inspiracija ženama iz celog sveta.

Pogledajte Tamarina modna izdanja koja su se najviše komentarisala:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)