VIDEO

"JEDVA ČEKAM DA POČNEM DA..." Kalinić izblamirao sina, pričao o filmovima za odrasle: Koji užas, pozlilo mi je!

Autor Tamara Veličković

Zbog izjave o sinu i filmovima za odrasle, Milan Kalinić je dobio oštre reakcije korisnika društvenih mreža.

Izvor: YouTube/Hype TV

Koliko god roditelji želeli da sačuvaju decu od ekspilicitnog sadržaja, činjenica je da to mnogima ne polazi za rukom. Razlog je digitalna era u kojoj je sve lako dostupno, pa nije tajna da se mnogi tinejdžeri suoče sa filmovima za odrasle. O ovoj temi više puta govorio je i urolog dr Aleksandar Milošević koji stalno apeluje na važnost edukacije. Sada je glavni akter ove teme Milan Kalinić koji je jednom izjavom pokrenuo diskusiju na društvenim mrežama.

Voditelj je gostovao u emisiji "Ako progovorim" na K1 televiziji kod Goce Tržan. Govorio je o svom 11-godišnjem sinu i otkrio detalje koje su iznenadile javnost. Opisao je kako mu je njegov sin, kada je imao deset godina, priznao da je gledao filmove za odrasle sa drugarom.

"Pre godinu dana, znači Vuk tada ima deset godina, sada ima jedanaest, vraćamo se sa treninga, on sedi iza mene... 'Tata... Dušan i ja smo gledali po**iće'. Ja kažem 'Ovaj, dobro... Vujo'. Pa kaže 'Tata, znaš kako je bilo, znaš ti šta oni rade sve tamo'. Ja kažem 'Pa znam Vujo, znam odlično šta rade'... 'Ali tata, meni se to jako svidelo'. 'Vujo, to je normalno i ja sam voleo da gledam po**iće, to svaki muškarac normalan voli da gleda'", ispričao je Milan Kalinić, a potom dodao:

"Posle par dana, on meni opet kaže... Rekoh 'Molim Vuče?'... 'Jedva čekam da počnem da j****'", rekao je Kalinić, dok su se ostali gosti u studiju smejali.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Na društvenoj mreži "X" nastao je niz komentara. Brojni korisnici su kritikovali Milana Kalinića što je javno "obrukao sina" i što u "njegovim osetljivim godinama iznosi njegovu intimu".

"Osim što blamira sina, samo da podsetim da su po**ići muškarcima i ženama napravili više štete nego koristi u njihovom se**ualnom životu. Zbog nerealnih očekivanja", "Koji užas, pozlilo mi je od klipa", "Zbog ovoga deca imaju iskrivljenu sliku o ljubavi, intimi i odnosu prema ženama. Ovaj čovek je potpuna budala, a i ovi što se cerekaju", "Balkanski primitivizam", "Neko mora da zabrani pominjanje dece u emisijama, ne vidim drugo rešenje", samo su neki od komentara ispod viralnog isečka iz emisije.

BONUS VIDEO: