Nosi joj kofere, obuva papuče i suši kosu: Nikad viđeni kadrovi Tamare Kalinić i moćnog Italijana

Tamara Kalinić čestitala je svom vereniku rođendan uz seriju snimaka koji pokazuju njihovu ljubav.

Instagram/tamara/printscreen

Tamara Kalinić, srpska influenserka koja je stekla svetsku slavu, čestitala je svom vereniku rođendan na poseban način. Tamara je na svom Instagram profilu objavila seriju snimaka sa Italijanom, koje javnost nikada pre nije videla.

Filipo Testa jedan je od najmoćnijih ljudi u svetu mode, a srpska influenserka je sada pokazala i kakav je u ljubavi. U snimcima se vidi kako uživaju na glamuroznim događajima, putuju zajedno, kako joj nosi kofere, obuva papuče i suši kosu.

"Srećan rođendan mojoj srodnoj duši. Mnogo sam srećna što nas je život spojio. Izbor partnera je tako velika odluka i nikada nisam bila sigurnija. Volim te sada i zauvek", napisala je Tamara u opisu snimka.

Podsetimo, Tamara Kalinić je od 2020. godine u vezi sa Filipom Testom. Tamara se zbog svog partnera preselila u Francusku, zatim vratila nazad u Veliku Britaniju, a potom su život nastavili u Italiji. Biznismen Filipo Testa velika joj je podrška, a kako je i sama istakla, upravo on je bio uz nju u nekim najtežim trenucima, kao što je, primera radi, bila pljačka u kojoj je ostala bez vrednih torbi i tašni, kao i nakita.

"Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koja sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen", istakla je Tamara za Hello kada je pričala o svom partneru.

Pogledajte i kako se Tamara Kalinić oblači za najprestižnije modne događaje u svetu:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Tamara Kalinić   tiktok/tamara