Gaze 7. deceniju, a sve je stalo kad su se pojavili: Bred i Kluni razludeli žene, koji je bolji frajer?

Bred Pit i Džordž Kluni pojavili su se na premijeri novog filma "Vukovi", a svi komentarišu koji je bolji frajer.

BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bred Pit (60) i Džordž Kluni (63) prošetali su se crvenim tepihom u Los Anđelesu na premijeri svog novog filma Wolfs. Popularni dvojac se posle 16 godina ponovo pojavljuje zajedno u akcionoj komediji, a reč je o najskupljem filmu ikada u koji je uloženo više od 200 miliona evra. Glumci nisu skidali osmeh sa lica i ako je suditi po fotografijama, odlično su se zabavili na crvenom tepihu.

Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia 

Prije premijere filma, Bred je udelio komplimente svom kolegi. Kada ga je magazin People pitao da li ima savet za buduće najse*sepilnije muškarce sveta, izbor koji spomenuti magazin održava svake godine, a titule su nosili i on i Kluni, Pit se našalio i pokazao na Džordža: "Ovo je najse*sepilniji muškarac koji je još uvek živ".

Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Tada su žene na društvenim mrežama počele da komentarišu koji je bolji frajer. Dok su mnoge pisale kako se Bred Pit ne menja i da što je stariji, izgleda bolje, druge su se zalagale za Klunija, ističući da izgleda jako dobro za svoje godine. Podsetimo, prema rečima britanskog medicinskog direktora Njujorške dermatološke grupe, doktora Kostasu Papageorgiou, Bred Pit zaista vodi računa o svom fizičkom izgledu.

"Ne pokušava da izgleda mlađe, ali izgleda kao najzdravija verzija sebe. Čini se da Bred vodi računa o svom licu i vratu i da ih štiti od sunca i na ovoj način čuva elastičnost kože. Iako bi Bred mogao da uradi operaciju blefaroplastike pomoću koje bi 'sredio' gornje kapke, on je dovoljno pametan da to izbegne i zadrži prirodan izgled", rekao je jednom prilikom dr Kostas.

Profimedia/Darla Khazei/INSTARimages.com/Kristin Callahan/Everett Collection 

Kluni takođe često dobija pitanja na račun izgleda, a mnogi pišu da je za to zaslužna ishrana. Hrana koju Klunijevi jedu je usko povezana sa podnebljem odakle i dolazi njihov kuvar, sa Sardinije, gde su najdugovečniji ljudi. Porodica Kluni najviše uživa u pici, ali i u domaćim jelima različitih kuhinja od sušija, preko libanske kuhinje do indijske, ali i italijanske.

Ko je, po vašem mišljenju, bolji frajer? Glasajte u našoj anketi!

Anketa

Ko je bolji frajer, Bred Pit ili Džordž Kluni?

Glasalo je 8 korisnika

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Bred Pit  Instagram/drjb.aesthetics