Kakva transformacija, Anđelina Džoli neprepoznatljiva: "Onaj koji je ovo napravio, treba da dobije otkaz"

Anđelina Džoli je pozirala za naslovnicu jednog časopisa, ali mnogi su razočarani njenom transformacijom.

Profimedia

Otkako je stekla svetsku slavu, nosila je titulu jedne od najlepših žena na svetu. Sada je pozirala za naslovnu stranu izdanja CR Fashion Book-a za jesen/zimu 2024, ali mnogi je nisu prepoznali, čak ni najverniji obožavatelji. Anđelina Džoli (49) napravila je veliku promenu koja je izazvala mnogo komentara na društvenim mrežama.

Umesto duge i ravne kose, Anđelina je nosila predimenzionirane kovrdže. Dok su jedni pohvalili promenu, čini se da je bilo više negativnih komentara ispod objave: "Da joj ne piše ime, ne bih je prepoznala", "Mislila sam da je to Kameron Dijaz", "Onaj koji joj je napravio ovu frizuru, treba da dobije otkaz", samo su neki od komentara.

Da li se vama dopada nova Anđelina? Glasajte u našoj anketi!

Anketa
Glasalo je 33 korisnika

Podsetimo, Anđelina Džoli je nosila titulu najlepše žene sveta. Sve se promenilo kada se dogodio drastičan gubitak kilograma. Mediji su objavili da glumica ima 40 kilograma, zbog čega se javnost zabrinula. Anđelina je istakla da je mršavljenje usledilo zbog stresa i loših događaja na privatnom planu. Ipak, njene navike u ishrani oduvek su izazivale oprečne komentare.

Pored supa i čorbica, različitih žitarica, kinoe, glumica za doručak jede po jednu kašiku kokosovog ulja, za ručak priprema proteinski šejk, malo badema i gumenih bombona, a za večeru jede tanko sečeno meso uz čašu dobrog vina. Svojeveremeno, istakla je da postoje i dani kada je toliko zauzeta, da i zaboravi na obrok ili dva.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ANĐELINA DŽOLI NIJE SAMO UKLONILA DOJKE ZBOG RIZIKA OD RAKA! Dr Kovčin: Isti gen direktno je povezan s još jednim VAŽNIM ORGANOM  Kurir TV