Farmerke zbog kojih niko ne primećuje Severinu: Prva obukla providni model, da li biste ih nosili?

Severinine farmerke su glavna tema korisnika društvenih mreža. S razlogom!

Instagram/severina

Još jedan model koji ćemo, kako stvari stoje, sve više viđati. Ako do sada nije bio popularan, definitivno će postati i to zahvaljujući Severini koja je privukla veliku pažnju. Pevačica je imala nastup u Sloveniji, a za tu priliku je izabrala farmerke i pamučnu majicu. Modna kombinacija za koju biste pomislili da je obična, zapravo je sve, samo ne obična. Evo kako izgleda:

Severina je izabrala farmerke sa izrezima i providnim tilom. Uz njih je uparila majicu kratkih rukava i srebrne sandale, ali najviše komentara izazvale su farmerke koje do sada nismo viđali: "Vrh", "Vau", "Farmerke su top", "Sećam se tih farmerki, top", "Predivna si", "Sjajiš", "Super noge", "Diva", "Kakva linija", "Bože, sve ti stoji. Sve je top na tebi. Severina vrh", samo su neki od komentara.

Reč je o Mugler farmerkama koje otkrivaju kožu. Izrađene su od rastezljivog teskasa srednje plave boje, a u izreze je ušiven poluprovidni najlonski til, koji stvara atraktivan efekat. Ove farmerke nisu više dostupne na zvaničnom sajtu brenda, ali slični modeli jesu. Cena Severininih farmerki je 314 dolara, odnosno 282 evra.

Kako se vama dopadaju ove farmerke? Glasajte u našoj anketi!

Anketa
Glasalo je 14 korisnika

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Kako raširiti farmerke   tiktok/@kristinakacheeva