Bizarno izdanje pevača u jeku skandala: Bez blama došao u crkvu sa šoljom i "čudom" na nogama

Džastin Biber se u jeku skandala pojavio u crkvi sa suprugom i to u predimenzioniranim papučama o kojima svi raspravljaju!

BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Najnovije pojavljivanje Džastina Bibera ne samo da je izazvalo oprečne komentare, već i zabrinutost mnogih obožavatelja. Nakon što se našao u jeku skandala zbog snimka sa reperom Pi-Didijem koji je uhapšen i optužen za reketiranje, se*sualnu trgovinu i organizovani prevoz za ove nezakonite radnje, Džastin je uslikan tokom odlaska u crkvu sa suprugom Hejli Biber.

Ono što su svi primetili, to je da pevač nikad mršaviji nije bio, ali jednaku pažnju dobila je i njegova modna kombinacija o kojoj internet bruji. Džastin je bio bez majice, a obukao je crvenu duksericu i spuštene pantalone. Uz ovu kombinaciju upario je šešir braon boje. Dok je pijuckao iz šolje sa natpisom "Tata medved" i hodao iza svoje supruge, fotografi su uslikali predimenzionirane papuče luksuznog brenda.

BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA 

Reč je o "Luj viton" modelu koji je deo muške kolekcije za proleće/leto 2024. Ove papuče napravljene su od vune, dok je gumeni đon inspirisan otiskom medveđe šape i potpisima modne kuće. Mogu da se kupe u tri razliite boje, a koštaju oko 2.600 dolara, odnosno nešto više od 2.300 evra.

BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA 

Njegovo izdanje za crkvu mnogi su osudili, za razliku od Hejli koja je za ovu priliku obukla farmerke, bluzu i leopard mantil. Podsetimo, Džastin nije javno komentarisao dramu sa Didijem. Izgledao je opušteno, ali fanovi su brzo izrazili strah zbog njegovog "mršavog" izgleda.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Džastin Biber zdravstveni problem   instagram/justinbieber