Pitali smo najlepšeg Splićanina ono što zanima sve žene: "Razapeće me Hrvatice, ali iskreno ću o Srpkinjama"

Ante Travizi, koji je pomutio razum ženama u Srbiji, otkrio je za MONDO šta mu se dopada kod Srpkinja i po čemu se razlikuju od Hrvatica.

Nikola Radovani

Kada je na svom Instagram profilu objavio snimak sa ovogodišnjeg Exit-a, stekao je ogromnu popularnost. Ante Travizi, 32-godišnjak iz Splita, odmah je dobio "etiketu" od žena iz Srbije. Mnoge su pisale da je "najbolji frajer", delile su njegov snimak i raspitivale se o detaljima iz njegovog života, sa akcentom na emotivni status - da li je zauzet ili nije. Tada nam je priznao da je ljubavni status "komplikovan", a sada, dva i po meseca kasnije, otkrio je da li se to promenilo.

Trenutno je u Beogradu, a mi smo bili na njegovom stand up nastupu pod nazivom "Nit' ora nit' kopa". Dok je Ante zasmejavao publiku i dobijao gromoglasne aplauze, nismo mogli, a da ne primetimo da 80 odsto njegove publike čine žene. Za MONDO je otkrio da li je trenutno zauzet, šta ga najviše privlači kod Srpkinja i po čemu se razlikuju od Hrvatica.

MONDO/Tamara Veličković 

"Nisam mogao da verujem da je snimak sa Exit-a izazvao toliku pompu. Kad se to dogodilo, ja sam taj dan leteo za Hrvatsku. Stojim na aerodromu i pijem kafu i samo čujem zvukove mog snimka. Nisam to očekivao. I da kažemo da je to istina, da me toliko žena želi, mislim da smo vam samo mistični. Kod suseda je uvek bolja trava, što se kaže. Mi volimo Srpkinje, Srbi vole Hrvatice. To je ta neka uzajamna ljubav. Sve više i više čujem da ima takvih parova. Gde god da se okrenem, na nastupu mi žene kažu da su im partneri iz Hrvatske", rekao je Ante.

"Kod Srpkinja mi se sviđa prvenstveno naglasak, kako izgovarate slovo 'Č'. Kod nas je sve meko, tako da, kad čujem vaše 'Č', to mi je se*si. Ja mislim, da me ne razapnu sad Hrvatice, ali mislim da Srpkinje znaju šta žele. Spremne su da naprave prvi korak. Ako vam se neko dopada, vi ćete se potruditi, uradićete nešto, reći ćete. Hrvatice, bar iz mog iskustva, ako su lude za tobom, čekaće da ti napraviš korak. Srpkinje su otvorenije i direktnije. Prija mi prvi korak. Nama treba direktni signal. Lepo je to, znaš da žena ima samopouzdanje, da vlada sobom i da joj je prijatno u svojoj koži", otkrio je Ante koji je bio u vezi sa jednom Srpkinjom, ali nisu uspeli zbog daljine.

Na pitanje da li je ljubavni status još uvek "komplikovan", Ante je otkrio šta je najveći problem:

"Još uvek je sve komplikovano. Jako je teško biti sa komičarom u vezi. Na putu sam jako često, žena može da bude mnogo ljubomorna zbog toga. Kad si na putu, nema te prosto. Svi su slobodni, a ja uveče nastupam i nema me. Većina žena kaže: 'Ja to razumem, nije mi problem', a posle se pokaže da to jeste problem. Ne može da bude posesivna, ali malo ljubomore valja. Pre sam bio dosta ljubomoran lik, ali s godinama sam sazreo. Ja se u Srbiji zaljubim bukvalno 100 puta", rekao je Ante.

Tokom stand up nastupa govorio je da se suočio sa ginekomastijom, kako voli starije žene od sebe, a mi smo ga pitali koliko ima istine u samom izvođenju.

MONDO/Tamara Veličković 

"Sve je istina. Ja ne mogu da izmišljam. Naravno da malo neke stvari karikiram, ali isnpriaciju crpim iz stvarnog života. Drugačije to ne znam. Moram da doživim to, da bih mogao dam neki svoj uvid. Ja bih doslovno usred svađe u vezi, počeo da zapisujem šta se događa. Ona se dere na mene, ja kažem: 'Samo sekund, moram ovo da zapišem'. Mi, komičari, ponekad namerno ulazimo u neprijatne ili čudne situacije zbog potencijalnog materijala. To je stvarno živa istina. Mi na splitskoj sceni imamo izraz MSSP, što znači 'materijal se sam piše'", rekao je Ante koji je već šesti put u Beogradu ove godine.

"Publika je bila fenomenalna, baš sam uživao. Mislim da se videlo na meni da uživam, istinski sam se prepustio. Ako je publika opuštena i ako osetiš da su te prihvatili, onda daš 200 odsto sebe. Poslednji put sam nastupao u Beogradu u martu. Imao sam malu nervozu jer sebi uvek postavim zadatak da moram da budem bolji nego inače. Kad si Hrvat, ovde moraš da budeš dobar. Ako me publika voli, opustiću se još. Meni otac nije davao pažnje, pa ja to tražim od publike", nasmejano je rekao Ante.

U Beogradu ne može bez bureka, što je priznao tokom stand up nastupa. Tada je otkrio i da je u Hrvatskoj prestao da jede burek.

"Sad sam došao na osam dana, šesti put ove godine. Sve duže i duže ostajem. Sad 30. septembra letimo za Crnu Goru, tamo imamo nastup. Dane provodim tako što jedem burek i družim se, obožavam ovde da izlazim", rekao je Ante Travizi za MONDO.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"OVAJ LEPI ČIKA JE BIO NAJBOLJI BEOGRADSKI FRAJER 80-IH" Hit scena u programu: Ono što su Nole i Jokić danas deci, on je bio MENI  Kurir televizija