Zašto su "balon farmerke" preplavile butike u Srbiji? Došlo je vreme da nosimo džins na koji nismo navikli

"Balon farmerke" su zaludele žene u Srbiji.

Veja/Shutterstock Instagram/missy_elz

Jesen je stigla, a sa njom i novi modni trend za jesen 2024. koji je preplavio butike širom Srbije - "balon farmerke". Ove farmerke, sa visokim strukom i širokim krojem oko kukova i butina, predstavljaju savršen spoj udobnosti i stila. Brzo su osvojile srca mnogih žena, a glavni razlog je opušten osećaj u džinsu.

Balon farmerke su idealne za sve prilike, od svakodnevnog izlaska do neformalne večere. Njihov kroj omogućava slobodu pokreta i osećaj opuštenosti, što ih čini savršenim izborom za jesenje šetnje po gradu ili opuštanje uz kafu sa prijateljicama. Široki deo nogavica pruža prozračnost, sužavaju se ka člancima i naglašavaju liniju nogu.

Novi model dolazi u raznim nijansama, od klasične indigo plave do svetlijih tonova, a lako se kombinuje sa različitom odećom i obućom. Bez obzira da li ih nosite uz udobne dukserice ili elegantne bluze, sa "balon farmerkama" ove sezone ne možete da pogrešite.

U jesenjim kolekcijama, brendovi su se potrudili da "balon farmerke" postanu pravi hit, a koštaju uglavnom oko 4.000 dinara. Sa zanimljivim detaljima poput dugmadi, otvora ili čak vezenih motiva, svaka žena može da pronađe model koji odražava njen lični stil. U svetu mode, gde se udobnost sve više ističe, "balon farmerke" postale su nezaobilazni komad u garderobi za novu sezonu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Kako napraviti balon pantalone  Instagram/fashioninvibes