Skinula 45 kg i preko noći postala popularna: Niko je ne prepoznaje, a svako jutro jela slaninu

Borila se sa prejedanjem od malih nogu, a sada je uspela da izgubi 45 kg.

TikTok/bri.sirota

Brijana Sirota (26) iz Njujorka stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama nakon što je izgubila 45 kg. Kada je objavila svoju transformaciju, pratioci su se pitali da li je reč o istoj osobi. Otkrila je da se veći deo svog života borila sa viškom kilograma, a kada je stigla do skoro 100 kg, odlučila je da napravi promenu.

"Moje lice sada izgleda drugačije. Njegova struktura je preoblikovana, imam jače definisane jagodice i tanju liniju vilice. U početku mi je bilo čudno jer sam navikla da sebe vidim na određeni način. Ugledala bih se i pomislila: 'Ko je ova osoba?'. Ali sada, kad se pogledam u ogledalo, vidim nekoga ko je naporno radio da bi ovo postigao. Nije samo fizička transformacija, već samopouzdanje i sreća koji su došli s njom", ispričala je.

"Mama je tokom odrastanja uvek forsirala zdravu ishranu, ali svako leto kad sam boravila kod bake, smela sam da jedem šta god želim. Došla bih kući sa viškom kilograma. Pored toga, suočavanje sa postporođajnim izazovima i prilagođavanje na život nove mame dodatno su otežali početak mog puta mršavljenja. Moje zdravlje takođe je bilo ugroženo. Bila sam u preddijabetesu, stalno sam ostajala bez daha i imala sam stalne bolove u kolenima i leđima. Bolovi zbog išijasa, koji su počeli u trudnoći, nisu prolazili", ispričala je.

Ključni trenutak dogodio se 2022. godine kada je Brijana shvatila da će njena ćerka uskoro da prohoda.

"Znala sam da moram da držim korak s njom, igram se sa njom i budem aktivan deo njenog života. Sa svojom težinom znala sam da to ne mogu. Želela sam da živim što je duže moguće, ne samo zbog nje, nego i zbog svog muža. Još jedan trenutak koji mi je otvorio oči, bio je kad me je deda slikao i poslao mi je tu fotku. Bila sam slomljena zbog toga koliko sam sebi dopustila da odem daleko. Svoj put mršavljenja započela sam sledećeg dana", rekla je.

Brijana je počela da prati strogu keto dijetu. Nakon što je izbacila ugljene hidrate i fokusirala se na proteine, videla je smanjenje težine.

"Smršala sam skoro 14 kilograma i bila sam tako ponosna na sebe. Ali onda, samo tako, težina je prestala da pada. Radila sam sve kako treba, ali činilo mi se da moje telo više nije reagovalo. Odlučila sam da posetim lekara koji se specijalizovao za mršavljenje. Stavio me je na strogi plan mršavljenja. Izbegavala sam ugljene hidrate i visokokaloričnu hranu, a obroci su mi postali zdravi", rekla je.

"Tipičan dan započela bih sa dva tvrdo kuvana jaja i dve kriške slanine za doručak, nakon čega bi nekoliko sati kasnije usledio proteinski šejk. Ručak je obično bio salata sa proteinima po mom izboru i još jedan proteinski šejk kasnije tokom dana. Večera bi bila nemasna proteinska hrana sa jednom kašikom povrća", otkrila je.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Hrana za mršavljenje  Tiktok/sororitynutritionist