Samo sam zakazala masažu: Čim sam ušla i videla zavese umesto vrata, trebalo je da shvatim da kreće pakao

Zakazala je masažu, a sada svi bruje o neprijatnom iskustvu koje je podelila javno.

TikTok/maggiemcgaugh

Internetom se širi snimak jedne žene koja je doživela neprijatno iskustvo na stolu za masažu. Zove se Megi Mekgaf i otkrila je da je i sama propustila nekoliko "crvenih zastavica" koje su se pojavile. Istakla je da je užasnuta jer je očekivala da se malo opusti, nakon čega je, kako je objasnila, "završila sa gaćicama spuštenim do kolena".

"Danas sam htela da odem na masažu, ne znajući da je trebalo da dobijem masažu sa 'srećnim završetkom'", rekla je Megi i dodala da je prvi znak da nešto nije u redu trebalo da bude to što su joj se iz salona javili tek u 21 sat, dok je ona pokušavala da zakaže masažu u 9 sati ujutru.

Urpkos tome što ju je kasni poziv malo zbunio, Megi je ipak odlučila da iskoristi uslugu. Kad je stigla u salon, primetila je da izgleda prilično oronulo, ali je ipak ušla. Potom je primetila da unutra nema vrata, već je prostor odvojen samo zavesama, što ju je već učinilo malo nervoznom. Ipak, opet je odlučila da ostane.

"Imala sam pomalo osećaj da je u pitanju skrivena kamera, ali uprkos tome, odlučila sam da se skinem do donjeg veša i čekam da uđe maserka. Žena je ušla i skinula mi gaćice do kolena", rekla je Megi i dodala kako je žena skinula čaršav kojim je bila pokrivena i bacila se na nju.

Dok joj je zadnjica bila potpuno otkrivena, Megi je napokon shvatila šta će se dogoditi, pa je brzo povukla svoj donji veš nazad i rekla ženi da se fokusira samo na njena bolna ramena. Žena je delovala pomalo zbunjeno, ali nastavila je sa masažom, za koju Megi kaže da je bila sjajna. Dodala je da će ubuduće, kad bude planirala masažu, dvaput proveriti stranicu salona, kako ne bi slučajno napravila istu grešku.

"Mogu samo da kažem da je za mene srećan završetak bio kad je došlo vreme da odem sa masaže", rekla je Megi.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Masaža protiv nadutosti stomaka  Instagram/treatmentbylanshin

(MONDO/T.V.)