Nećete ostati imuni na najružnije štikle na svetu: "Žene budite pametne, nikad ništa odvratnije nisam video"

Posle ovih štikli, zavolećete kroksice najviše na svetu.

Instagram/exoheels

Stiže veliki modni tabu! Žene polako, ali sigurno otvaraju vrata svog cipelarnika kako bi pronašle mesto za štikle koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ako ste mislili da su kroksice najružnija obuća na svetu, prevarili ste se. One su sada "mačji kašalj" za cipele na štiklu koje munjevitom brzinom postaju popularne.

Udobne papuče, poznate kao kroksice, od praktične obuće pretvorile su se u svetski trend koji se danas nosi uz najrazličitije modne kombinacije. Nude se kroz široku paletu boja, a nije tajna ni da su zaludele svetske face. Isti slučaj se desio pre nekoliko godina, kada su se pojavile čuvene "striper" štikle na platformu, koje su zaludele jednu vrstu žena i izazivale gađenje kod drugih.

A sada je poznati brend iz Moskve, Exoheels, došao na ideju na koju nećete ostati imuni - spoj dva najomraženija tipa obuće. Reč je o modelu u roze boji, čiji se prednji deo sastoji od kroksica i ogromne platforme, a drugi od vrtoglavo visoke štikle. Većina ljudi je zgrožena, a zanimljivo je i da su muškarci reagovali.

"Žene, budite pametne", "Batalite ovo, odvratne su", "Nikad ništa odvratnije nisam video", "E, sada sam video sve", "Ali zašto?", "Ko ovo može da nosi?", "Kome je ovo lepo?", "Moda odavno nije ono što je bila", "Ovo bi mi bila crvena zastavica", "I da nisu ružne, kako se hoda u njima?", samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Maison Margiela mary jane cipele  TikTok/zigs_mom