Moxy Hoteli slave 10 godina brenda i najvljuju dalju ekspanziju

Moxy hoteli, dinamičan lifestyle brend iz portfolija kompanije Marriott International, ove godine proslavljaju 10 godina uspešnog poslovanja.

Promo

Od otvaranja prvog hotela u Milanu 2014. godine, Moxy je doneo inovativan pristup hotelijerstvu, kombinujući pristupačnost sa stilom, a sada kreće u novu fazu rasta.

Moxy brend planira da do kraja 2025. godine proširi svoju mrežu na 100 hotela širom Evrope, uz otvaranje 17 novih objekata koji će obogatiti postojeću ponudu.

Promo 

Među istaknutim novim destinacijama nalazi se Moxy Barselona, otvoren početkom oktobra, sa 414 soba i krovnim bazenom. U Tursku,

Moxy Istanbul Beyoğlu stiže krajem ove godine u obnovljenu istorijsku zgradu, dok će Moxy Belgrade Skadarlija otvoriti svoja vrata u srcu Beograda krajem naredne godine.

Sa fokusom na ključne evropske destinacije kao što su Italija, Nemačka, Irska i Portugal, Moxy nastavlja da privlači putnike željne zabave, stila i autentičnih iskustava. Dalji planovi za širenje brenda Moxy nisu toliko usmereni na to da budu prisutni svuda, na svakom tržištu, već više na pronalaženje onih destinacija koje doprinose da se očuva razigrani duh po kojem je brend prepoznatljiv. Moxy ostaje veran svom jedinstvenom konceptu – gosti se prijavljuju na baru uz koktel ili mocktail dobrodošlice, a hoteli nude pametno dizajnirane sobe i zajedničke prostore za druženje. Svaki hotel dodaje svoj pečat lokalnom okruženju kroz dizajnerske elemente inspirisane lokalnom kulturom.

Promo 

Do kraja 2025. godine u planu je otvaranje hotela u Francuskoj, Italiji, Portugalu, Irskoj, Belgiji, Poljskoj, Srbiji i Nemačkoj, i to:

  • Moxy Annecy u Francuskoj;
  • Moxy Pompeii i Moxy Verona u Italiji;
  • Moxy Kupferzell, Hohenlohe u Nemačkoj;
  • Moxy Warsaw City u Poljskoj;
  • Moxy Cork i Moxy Dublin Docklands u Irskoj;
  • Moxy Alfragide Lisabon u Portugalu;
  • Moxy Brussels Airport i Moxy Antwerp u Belgiji;
  • Moxy Belgrade Skadarlija u Srbiji;
  • Moxy Zurich, Letzigrund u Švajcarskoj.

Prvi Moxy hotel na Balkanu, Moxy Belgrade, otvoren je u martu 2023. godine i nalazi se u samom centru Beograda, na uglu ulica Njegoševa i Svetozara Markovića. Hotel gostima nudi 131 modernu i udobnu sobu, 2 konferencijske sale ukupnog kapaciteta do 250 osoba, teretanu dostupnu 24 sata dnevno, kao i Gastro Bar Park - full service a la carte restoran. Pored atraktivne lokacije i pomenutih kapaciteta, hotel nudi upečatljiv, prilagodljiv i izuzetno funkcionalan prostor, idealan za sve vrste gostiju.

Promo 

O kompaniji Marriott International

Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR), sa centralom u Betesdi, državi Merilend u SAD-u, u svom portfoliju ima skoro 9000 objekata i 31 vodeći brend na preko 140 teritorija. Marriott upravlja i daje franšizu hotelima i licencira odmarališta širom sveta. Kompanija nudi MarriottBonvoy, svoj visokonagrađivani program za putovanja. Za više informacija posetite našu veb stranicu www.marriott.com , a za najnovije vesti o kompaniji posetite www.marriottnewscenter.com