
Svaki prijavljeni takmičar priprema riblju čorbu po svom receptu, uz slobodno korišćenje svih deklarisanih začina. Kuvanje traje najduže 75 minuta od zvanično objavljenog početka spremanja riblje čorbe.
Takmičari će koristiti sopstvene kotliće, za minimum tri kilograma ribe i nogare/lance, a organizator će obezbediti tri kilograma očišćene ribe - šarana i bele, potrebnu količinu drva, suncobrane, dve majice po ekipi i tamburaški orkestar.
Učesnici neće smeti da koriste drugu ribu, osim one koja je obezbeđena za takmičenje.
Žiri vrši ocenjivanje prema opštem izgledu čorbe, gustini i obojenosti, raskuvanosti ribe i ukusu.
Najbolje plasirana ekipa sa teritorije Titela predstavljaće ovu opštinu na pokrajinskom takmičenju u kuvanju riblje čorbe u organizaciji Turističke organizacije Vojvodine.
(Tanjug)
Takmičari će koristiti sopstvene kotliće, za minimum tri kilograma ribe i nogare/lance, a organizator će obezbediti tri kilograma očišćene ribe - šarana i bele, potrebnu količinu drva, suncobrane, dve majice po ekipi i tamburaški orkestar.
Učesnici neće smeti da koriste drugu ribu, osim one koja je obezbeđena za takmičenje.
Žiri vrši ocenjivanje prema opštem izgledu čorbe, gustini i obojenosti, raskuvanosti ribe i ukusu.
Najbolje plasirana ekipa sa teritorije Titela predstavljaće ovu opštinu na pokrajinskom takmičenju u kuvanju riblje čorbe u organizaciji Turističke organizacije Vojvodine.
(Tanjug)
Pridruži se MONDO zajednici.