U "Smrdljivoj ruži" možete probati plodove mora, paste, meso, povrće, alkohol, dezerte, sve sa ukusom belog luka. S obzirom na to da se u ovom restoranu potroši više od 1300 kilograma belog luka mesečno za pripremanje različitih specijaliteta, očekujte da vam tanjir bude prekriven belim lukom šta god da naručite.

Ipak, tanjir nije jedino mesto gde ćete videti luk, s obzirom na to da je dekor restorana sačinjen od venaca zdravog, ali ne baš tako mirisnog povrća, koji vise na zidovima i plafonu.

Za one "čudake" koji ne žele luk, a ipak dođu u "Smrdljivu ružu", naći će se tek poneko jelo bez ovog sastojka u "vampirskom meniju".

Pored različitih specijaliteta koji garantuju loš zadah, ovde možete probati hleb i martini od belog luka, a ako poželite nešto za desert nakon obroka, uvek možete poručiti kuglu sladoleda od belog luka.

Ako odete u San Francisko i ne uspete da pronađete ovaj restoran, predlažemo da pratite svoj nos, koji će vas sasvim sigruno odvesti pravo do "Smrdljive ruže". Predlažemo da nakon toga ne uđete baš odmah u javni prevoz.