Travel

SANJATE O LETOVANJU NA GRČKOM OSTRVU? SADA IMATE ŠANSU DA OSVOJITE PUTOVANJE IZ SNOVA: Evo šta treba da uradite!

Izvor Promo

Grčka je bliža nego ikada! Povodom 20. Rođendana hipermarketa“Super Vero” u Srbiji, kompanija Veropoulos organizuje nagradni konkurs. Tri pobednika čeka letovanje iz snova za dve osobe u vrednosti do 3000 evra, u hotelu sa 5 zvezdica!

Izvor: Shutterstock

Tri plava mora, jedinstvena obala, prelepa ostrva, živopisna sela, gradovi prepuni istorije, dobra zabava, sjajni ljudi, mesto gde su lubenice najslađe i gde se osećamo kao kod kuće... Slažemo se da je to Grčka, zar ne? Svakog leta srce zakuca malo jače od uzbuđenja kada planiramo odmor i biramo novu destinaciju na kojoj ćemo uživati. I koliko god godina da joj odlazimo, nikada nam nije dosta, jer uvek ima neka skrivena lepota koja nas privuče, prelepa plaža ili skrivena uvala! Ovog leta, Grčka nam je bliža nego ikada! Još pre 20 godina u Beogradu je otvoren prvi inostrani lanac hipermarketa, a to je bio grčki “Super Vero”.

Sve do danas, to je bilo mesto gde smo tokom cele godine mogli da budemo u dodiru s Mediteranom i ovom prelepom zemljom, zahvaljujući njenim autentičnim ukusima i mirisima po kojima nam letovanje uvek ostaje u najlepšem sećanju. Povodom 20 godina poslovanja u Srbiji, “Super Vero”organizuje veliki nagradni konkurs, a pobednik ima šansu da osvoji letovanje na nekom od prelepih grčkih ostrva!

Izvor: Shutterstock


Šta treba da uradite?

Prvo skoknite do najbližeg “Super Vera”. Tokom juna meseca, svaki prodajni objekat imaće mediteransku atmosferu jer će sve biti u znaku mora, plovidbe i ukusne hrane. Čeka vas do 20 odsto popusta na grčke proizvode. Iz lifleta „Plovimo zajedno već 20 godina“ kupite željene article u vrednosti od minimum 1000 dinara na jednom računu i sačuvajte ga. Sledeći zadatak je da nabacite najlepši osmeh, zamislite da ste već na odmoru i zamolite nekog da vas fotografiše ispred foto-pejzaža u “Super Veru”. Postavite fotografiju na svom otključanom instagram nalogu uz opis kako bi izgledala vaša idealna plovidba brodom.

Pustite mašti na volju, neka vas nose talasi! Pobednike nagradnog konkursa očekuje vaučer za letovanje na nekom od grčkih ostrva, za 2 osobe, u organizaciji agencije specijalizovane za grčka ostrva „Mediteraneo“. Nagradni konkurs traje do 30. juna, a pobednik će biti izabran najkasnije 15. jula. Više detalja možete saznati ovde.