Travel

GRČKA U VAŠEM DOMU - UNESITE DUH MEDITERANA UZ OMILJENE UKUSE I MIRISE, A IMATE ŠANSU I DA OSVOJITE LETOVANJE

Izvor Promo

Najlepše uspomene s putovanja vezujemo za prelepe predele, ljude, doživljaje, ali i za lokalne ukuse. Imate priliku da po sniženoj ceni kupite omiljene grčke proizvode i da osvojite letovanje za 2 osobe!

Izvor: Shutterstock

Kada se vraćate iz prelepe Grčke, šta najčešće nosite kao suvenire? Dok nekome pola kofera zauzmu ručno rađeni ukrasi, keramika, školjke, magneti, sapunčići, šolje i slične sitnice, neko više voli da se počasti lokalnim specijalitetima u kojima će sa porodicom i prijateljima uživati kod kuće. Retko ko može da odoli slasnim kozjim sirevima, maslinama, prepečenom hlebu prelivenom svežim maslinovim uljem... Dok uživamo u autentičnim ukusima, imamo osećaj kao da smo i dalje u taverni, na obali mora, dok je oko nas beskrajno plavetnilo Egeja... I uopšte vas ne krivimo što ste kupili toliko hrane, jer joj je zaista teško odoleti.

Izvor: Shutterstock

Ali imamo za vas jednu sjajnu vest! Kada potrošite svoj „morski ulov“, ne morate da čekate sledeće letovanje kako biste ponovo probali pohovani sir, musaku, halumi ili na primer gurabije. Sve grčke proizvode tokom cele godine možete pronaći u hipermarketima Super Vero. Posebno se izdvajaju Monoxilitis proizvodi koji su dobili ime po severozapadnom delu poluostrva Atos. Oni potiču sa Svete Gore i možete ih kupiti samo u Super Veru. Obavezno probajte kvalitetno manastirsko crno i belo vino, ekstra devičansko maslinovo ulje, šumski i borov med, čajeve od žalfije i majčine dušice, džemove sa medom od pomorandže i smokve, sveto ulje Myro, sapune sa maslinovim uljem... Monoxilitis proizvodi jedinstveni su zbog starinskog načina proizvodnje za koju su zaduženi monasi iz svetogorskih manastira, kao i zbog netaknute prirode koja garantuje visok kvalitet.

Izvor: Shutterstock

Osim Monixilitis brenda, u Super Veru možete pronaći sve ono što inače volite da probate dok ste u Grčkoj. U asortimanu hipermarketa u ponudi je čak 400 proizvoda, a tokom juna meseca, sve će biti u znaku mora i plovidbe. Mnogi proizvodi biće sniženi i do 20 odsto. Ako na jednom računu kupite artikle u vrednosti od minimum 1000 dinara iz lifleta „Plovimo zajedno već 20 godina“, ispunjavate prvi uslov da učestvujete u velikom nagradnom konkursu. Ostaje vam još samo jedna sitnica! Slikajte se pored nekog od foto-pejzaža koji su postavljeni u hipermarketu i objavite fotografiju na svom otključanom instragram nalogu. U opisu slike napišite kako zamišljate svoju idealnu plovidbu i možda baš vi osvojite jednu od 3 putovanja za 2 osobe na neko od prelepih grčkih ostrva. U hotel sa 5 zvezdica vodi vas agencija Mediteraneo, specijalizovana za grčka ostrva. Nagradni konkurs traje do 30. juna, a pobednici će biti objavljeni do 15. jula. Više detalja pročitajte ovde.