Travel

Novo u ponudi Air Srbije – direktan let do najpopularnijeg turskog letovališta

Izvor Promo

Lepa vest ovoga puta stiže iz avio kompanije Air Srbija koja je za naše turiste uvela direktan let od Beograda i Niša do aerodroma u Alanji.

Izvor: Promo

Zašto baš do tamo? Zato što je Alanja jedna od posećenijih letovališta, i to zahvaljujući bogatoj ponudi, posebno family hotela koji imaju odličnan odnos cene i kvaliteta i brojnim atrakcijama koje ovaj grad nudi.

Od ovog leta nećete više morati da letite do aerodroma u Antaliji i odatle putujete još 5h do Alanje i željenog hotela, već ćete brže i jednostavnije stizati do mora. Evo i zašto:

- Aerodrom u Alanji je manji i nema dodatnih zadržavanja.
- Porodicama sa decom je ovo odlična prilika da izbegnu nepotrebnu gužvu.
- Ovaj aerodrom je smešten blizu grada, pa je transfer do hotela kratak.
- Bonus: Letovi su jutarnji, tako da odmor započinjete doručkom u hotelu.

Zato, ako želite da posetite Tursku, putujete avionom i skratite vreme transfera do odabranog hotela za 5h – birajte let do Alanje!

Sleteo je srpski avion na aerodrom u Alanji – prvi put u istoriji
Sletanje koje će mnogi pamtiti još dugo desio se 19. juna u ranim jutarnjim časovima. Naime, putnici koji su se tog dana uputili na odmor ovim letom imali su čast da prisustvuju svečanom dočeku na aerodromu. Prijem za putnike i posadu organizovali su menadžeri aerodroma ,,Gazipaša“ u Alanji. Pogledajte kako je prošao svečani doček.

Izvor: Promo

Svoje letovanje putnici su uplatili u agenciji Barcino Tours. U saradnji sa Air Srbijom, Barcino nudi aranžmane za Antalijsku regiju letom do Alanje – iz Beograda i Niša.

Ne sumnjamo da je ova vest obradovala mnoge od vas, posebno ako ste već planirali da letujete u Antalijskoj regiji Turske! Iskoristite pogodnosti leta do Alanje i na vreme izaberite termin i hotel u Alanji.