Travel

ZAVRŠEN JE NAGRADNI KONKURS "KAKO IZGLEDA VAŠ ODMOR IZ SNOVA": Evo ko će uživati u vikendu za dvoje u hotelu sa 4 *

Izvor Promo

Stiglo je mnogo vaših odgovora na postavljeno pitanje. Po izboru redakcije, autor najkreativnijeg odgovora uživaće ovog leta u vrhuhnskoj usluzi hotela „Falkensteiner Montenegro“. Evo o kome se radi!

Izvor: Promo/Ivan Ivanišević

Svako od nas drugačije zamišlja svoj odmor. Neko ne može da zamisli leto bez pogleda na beskrajno plavo more i bez soli na koži, a neko bi radije sedeo u hladu četinara... Mnogi nestroljivo odbrojavaju do početka godišnjeg odmora kako bi seli u automobil i odlazili od jedne do druge plaže, istražujući sve skrivene uvale i stene, dok neki sanjaju da se opruže pored bazena, isključe od svega i prepuste vrhunskoj usluzi koja obećava uživanjee za sva čula… Šta god da je vaš izbor ovog leta, sigurno bi vam se dopala ideja da provedete odmor na obali plavog Jadrana i da su vam nadohvat ruke i bazeni i plaža, raznolika gastronomska ponuda, sauna i spa centar i sve to na peni od mora! To je samo delić onoga što vas čeka u hotelu Falkensteiner Montenegro.

Smešten je na malom uzvišenju usred živopisnog mediteranskog krajolika, u blizini kosmopolitske Budve. Izdvojen je tek toliko da bude mesto za relaksaciju i uživanje, ali dovoljno blizu da vam nadohvat ruke bude sve što želite da vidite i probate. Gosti hotela Falkensteiner Montenegro imaju svoju privatnost na prelepoj peskovitoj plaži u Bečićima, gde se nalazi i Beach club- bar i restoran. U trenucima kada vam više prija kupanje u bazenu, možete uživati u panoramskom pogledu na ceo krajolik.

Izvor: Shutterstock

U Falkensteiner-u posebna pažnja se poklanja gastronomiji, kao neodvojivom delu uživanja. Osim lokalnih specijaliteta kojima je teško odoleti, na meniju su i mediteranska i internacionalna jela koja će nadmašiti vaša očekivanja.
Kada se umorite od plivanja, opuštanje nudi Acquapura SPA centar sa saunama, parnim kupatilima, luksuznim tuševima i đakuzijem, koji se prostire na 1.500 m².

Bilo da ste s porodicom, prijateljima ili s voljenom osobom, Falkensteiner Hotel Montenegro pružiće vam odmor za pamćenje jer je izuzetan, zabavan, avanturistički!

Izvor: Promo/Ivan Ivanišević

Upravo iz tog razloga hotel Falkensteiner Montenegro rešio je da nekoga od vas obraduje najlepšom uspomenom ovog leta- vikendom za dve osobe u ovom prelepom zdanju sa 4 zvezdice! Na postavljeno pitanje „kako izgleda vaš odmor iz snova?“ stiglo je mnogo maštovitih i kreativnih odgovora. Želimo da se zahvalimo što ste s nama podelili svoje želje i snove, a po izboru redakcije, vikend za dve osobe u hotelu Falkensteiner Montenegro dobila je Ljiljana Vukobrad Veselinović iz Novog Sada. Ona je svoj odmor zamislila ovako:

„Idealan odmor? Moj plan? Dugo te reči nisu stajale u jednoj rečenici i bez znaka upitnika. Tačnije bar 11 godina (imam ćerku od 15 i poćerku od 17 godina:))

Moj plan za idealan odmor je bilo gde, bez dece. Da elaboriram kako bih umanjila sebični prizvuk ove izjave. Bilo gde, gde ne moram da pratim pogledom decu, da ih mažem da ne izgore, pazim na koju morsku hranu su alergične, da li su se presvukle u suv kupaći da se ne prehlade a posebno moj idealan odmor je besplatan jer ne bih preživela osećaj krivice jer sam na sebe i svog "one and only" supruga potrošila novac za njihovo školovanje, patike, minđuše, farke, micelarnu vodu itd. Već nas vidim kako udobno ležimo ispod baldahina koji se viori na blagom povetarcu dok se velike čaše raznobojnog koktela (alkoholnog) znoje i kapljicama privlače naše žedne poglede.

Morem se preliva sunce i njegove tragove u vodi prekidaju povremene jahte koje kao špijuni klize dok ih mi skoro ni ne primećujemo i samo su one dokaz da vreme nije stalo kao što se nama čini dok ležimo u tom raju… Internet, šta je to? Ma ništa nam ne treba od informacija, tu smo, sve znamo, samo se povremeno pogledamo i svaki pogled nam je isti a ima tri značenja: 1. u vodu 2. u sobu ;) 3. večera!

Ima li šta idealnije od toga? Meni ne... “

Tagovi