Internet je preplavio snimak Keti Peri, na kom se vidi kako ima problem sa desnim okom. Nakon što je otpevala numeru, Keti je zastala i gledala u publiku, a potom joj je kapak naglo "pao". Uporno je pokušavala da ga otvori, toliko da je rukom držala, ali ono se zatvaralo iznova i iznova.

Kapak je nekontrolisano padao, a zbog toga su pokrenute razne teorije na društvenim mrežama. Korisnici su pisali da je ovo verovatno posledica lošeg botoksa. "Botoks je krenuo po zlu", "Evo vam dokaz kako intervencije imaju posledice", "Ovo je od zatezanja lica", glasili su komentari.

Ipak, bilo je i onih koji su se pitali da li je pevačica doživela šlog na sceni. Istina je da je Keti želela da zabavi publiku, pa je u pauzi između dve numere zatvorila jedno, a drugo oko širom otvorila. I ne samo to - pevačica je jednom prilikom u muzičkom takmičenju "Američki idol" otkrila da ima problem "padajućeg oka".

To se dogodilo kada se pojavio šesnaestogodišnji Kejbal Kenedi koji je rekao da se oseća jako neprijatno pred kamerama jer ima "lenjo oko". Pevačica je rekla da nema potrebe da se oseća neprijato, jer i ona ima problem sa desnim kapkom.

"I ja imam padajuće oko i bila sam užasno zabrinuta na početku karijere. Onda su moji fanovi napravili grupu posvećenu mom nesrećnom oku, kako bi mi pomogli. Grupa se zvala 'Ketino padajuće oko'. To je zapravo ovo moje desno oko. Samo užvaj i ne brini o tome", rekla je Keti.

(MONDO)