Zdravlje

BRAVO: Evo zašto su fudbaleri FK Voždovac trenirali sa mobilnim u rukama!

Izvor mondo.rs

Nesvakidašnja scena dogodila se na "Krovu" uoči poslednjeg treninga Zmajeva pred sutrašnji važan meč sa Vojvodinom. Igrači, stručni štab kao i medicinski blok izašao je na teren sa mobilnim telefonima, zbog važnog razloga!

Izvor: MN Press

Naime, kompletan tim FK Voždovac instalirao je aplikaciju "Pruži korak" i tako uzeo učešće u akciji koja je pokrenuta da bi pomogla Nacionalnom udruženju roditelja dece koja se leče od raka da sakupi sredstva za gradnju roditeljske kuće u Beogradu.

NURDOR je pokrenuo ovu akciju u kojoj i vi možete da učestvujete tako što ćete instalirati aplikaciju "Pruži korak" na mobilne telefone, koja će meriti vaše korake i kovertovati ih u dinare, a sumu novca koju na taj način budete prikupili NURDOR-u će u vaše ime donirati kompanije iz Srbije, po sistemu: 

1000 koraka - 100 dinara

5000 koraka - 500 dinara

7450 koraka - 745 dinara

U ovoj akciji učestvuju i fudbaleri FK Voždovac (što je za svaku pohvalu!), kojima je trener Radomir Koković ranije zabranio korišćenje mobilnih telefona na treninzima. Sada je to pravilo promenjeno zbog ove akcije, a fudbaleri će narednih sedam dana pešačiti za novu roditeljsku kuću:

Takođe, do 26. septembra na svim vizualima za društvene mreže FK Voždovac kojima se najavljuju utakmice, startne postave, izjave prvotimaca, kao i rezultati mečeva, istaknut će se naći logo NURDORa, akcije "Pruži korak" kao i poziv za slanje humanitarne poruke na broj 1150.

Takođe, već u javnosti omiljeni Admin Tviter naloga FK Voždovac, će postati ambasador ove akcije, sa velikim zadatkom da animira što više korisnika ove društvene mreže da i sami učestvuju u ovoj sjajnoj akciji!