Zdravlje

BRAVO: Psihijatar iz Niša danju radi u bolnici, noću vas BESPLATNO savetuje

Izvor Beta

Besplatna pomoć građanima putem Viber naloga i Facebook stranice!

Psihijatar iz Niša Dragan Vukadinović, njegova ćerka Ana - psiholočkinja, i sin Filip - student informatike otvorili su na Facebooku stranicu Trezvenoumlje Niš i nalog na Viber aplikaciji da bi pomogli građanima da prevaziđu strah od pandemije korona virusa.

Podsećamo vas da je preventiva jedan od najvažnijih faktora u suzbijanju i kontroli korona virusa, pre svega higijena ruku. U Srbiji je zbog virusa uvedeno vanredno stanje, pročitajte i na kojim površinama se virus najduže zadržava i najbolje savete stručnjaka za boravak u samoizolaciji.

Vukadinović, lekar Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti u Gornjoj Toponici, rekao je agenciji Beta da će građani besplatno moći da dobiju dogovore na pitanja koja pošalju u Inbox stranice Trezvenoumlje Niš ili putem Vajbera (065 555 8702). Građani će odgovore dobijati od 19.00 sati do 22.00.

"Ovakve situacije izazivaju strah što je prirodno kada je čovek ugrožen. Naš cilj je da se borimo protiv nerealnog, paničnog straha i pomognemo u traženju najboljih rešenja. Ideja je da ovako budemo dostupni i našim građanima u inostranstvu kao i ljudima koji su zbog bolesti u izolaciji", izjavio je Vukadinović.