PIŠITE NAM!

Kako je virus korona uticao na vaš život?

Izvor mondo.rs

Posao nas u Mondu je da vam pomognemo da razumete situaciju kako se odvija, iz dana u dan, iz sata u sat. I zbog toga, želimo da znamo kakvo je Vaše iskustvo kada je u pitanju život sa korona virusom koji sve nas okružuje.

Pojava korona virusa i bolesti koju on izaziva (Covid-19) nastavlja da se razvija brzim tempom. Uz sve veći broj slučajeva širom sveta, brojna upozorenja od strane struke i mera državnih organa rezultiralo je vanrednim stanjem u Srbiji, zatvaranjem škola i brojnim drugim merama opereza i zaštite. Sve ovo kod stanovništa stvara brojna pitanja.

Kakvo je vaše iskustvo sa ljudima koji žive i rade u vašoj okolini, testiranjem na virus, posetama zdravstvenih ustanova, planiranjem putovanja, provođenju vremena sa porodicom, odlaskom u nabavku, želja i planova kako da vi i vaši bližnji ostanete zdravi?

Javite nam se u formularu ispod i možda ćemo iskoristiti baš Vašu priču u nekom od naših narednih članaka ili videa.

Uvek nas možete kontaktirati i putem imejl adrese. Veoma ozbiljno shvatamo vašu privatnost i obavezujemo se da nećemo deliti nijedan podatak koji ste nam ostavili bez vašeg izričitog odobrenja. Ispunjavanjem ovog formulara prihvatate da Mondo novinar može da Vas kontaktira. Učešćem prihvatate Mondo pravila korišćenja i politiku o kolačićima.

Ukoliko imate poteškoća prilikom popunjavanja formulara koji se nalazi ispod, možete mu pristupiti i direktno putem ovog linka.

Želimo da čujemo vašu priču!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt