Zdravlje

Platili smo testove 6.000 dinara, a rezultate nismo dobili ni posle 7 dana!

Redakciji MONDA obratila se čitateljka iz Beograda koja se, zajedno sa porodicom, testirala na korona virus. Nezadovoljna je što dugo čekaju na rezultate.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Čitateljka Monda (ime poznato redakciji) i njena porodica testirala se u subotu 20. juna u ambulanti u naselju Čukarička padina u Beogradu. Odlučili su se na to jer je jedan član porodice zaražen korona virusom.

"Rečeno nam je da su rezultati brisa gotovi za 2 do 3 radna dana. Rezultate još nismo dobili. Mogli su da nam uzmu odmah po 6.000 dinara za svaki test, ali da nam daju rezultate to ne može. Kada zovem ambulantu kažu mi da nisu stigli rezultati jos od prošlog četvrtka. Kada je otac išao da vidi šta se dešava, čuo je da ljudima kasne rezultati od prethodnog ponedeljka. U Institutu 'Batut' kasne isto po nedelju dana. Zašto kasne toliko?", pita se čitateljka MONDA.

Možda će vas zanimati

Smeta joj i što poznate ličnosti odmah dobijaju rezultate.

"Zašto Novak Đoković, pevači, glumci... dobijaju rezultate za dan, kad smo i mi platili 6.000 kako su tražili? I zašto su nam tražili da platimo kada je već jedan član naše porodice pozitivan na kovid-19? Trebalo bi da bude besplatno za nas ako imamo nekoga u porodici pozitivnog!", istakla je čitateljka MONDA.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi