Branimir Nestorović

Nestorović o Novaku: Ne opraštaju mu što je SRBIN i šampion! (VIDEO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pulmolog dr Branimir Nestorović u Jutarnjem programu Prve komentarisao slučaj Novaka Đokovića - "ko ga napada, taj je za psihijatriju"!

Izvor: MN Press

Pulmolog dr Branimir Nestorović gostovao je na Prvoj televiziji, gde je između ostalog rekao da bi trebalo ispitati od čega je umrlo 11 ljudi, koji su žrtve korona virusa po dnevnom preseku zaključno sa 3. julom u 15 časova.

Doktor Nestorović, koji je prehodnih dana opet iznenadio javnost izjavama da se trenutno možda ni ne borimo sa korona virusom, ali da bi svakako trebalo svi da se zarazimo, rekao je.

Upitan da prokomentariše hajku protiv Novaka Đokovića, zbog organizacije turnira Adria tour na kojem je bilo zaraženih korona virusom, Nestorović je rekao da su oni koji ga kritikuju "za psihijatriju".

"On je doveo sve te ljude u Beograd, turnir nije greška, da li su grešili sa žurkom, to već možemo da diskutujemo. Meni niko ne može da zabrani da imam odnose sa HIV + ženom i da se zarazim. Svačije je pravo da se inficira i zarazi, a teško je bili šampion ako si Srbin," rekao je on.

"Niko nije umro na Novakovom turniru. Par njih se zarazilo, i to je to, nisu ni bili teško bolesni. Napadali su ga, to je već bilo za psihijatriju, a sada ga teniseri brane, karijera tenisera ne ide ako sedi po bunkerima i ne trenira. Novak je jedan, kao što kaže Miljenko Jergović, on je divan čovek i veliki ljubitelj ljudi, pa tek onda komentarišite Novaka. Dino Rađa je sve lepo rekao," rekao je on.

Epidemiolog dr Predrag Kon izjavio je u petak da ćemo nositi maske do sledećeg proleća, a direktorka RFZO Sanja Radojević Škodrić rekla je ranije u Jutarnjem programu Prve da testova ima dovoljno, ali da ni "testiranje cele Srbije" neće vredeti ukoliko se građani ne pridržavaju mera.

Pogledajte MONDO emisiju o svim izjavama dr Nestorovića!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.