Umire se za 24-48 sati!

HIRURG: Nalazi OBDUKCIJE umrlih od korone su FRAPANTNI, javnost MORA DA ZNA

Autor Maja Gašić

Beogradski lekar je upozorio mlade da se pridržavaju mera jer je virus daleko opasniji i smrtonosniji nego što se mislilo.

Izvor: YouTube/MONDO

Dr Miljko Ristić, hirurg na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, u jutarnjem programu na TV Pink još jednon apelovao je na mlade da vode računa o zaštiti, jer je sada među novozaraženima upravi njih najviše.

Istakao je i da se o virusu ne zna mnogo, da svakodnevno dobijaju saznanja, ali da je jedno sigurno, velikom brzinom razara organizam čak i kod zdravih paccijenata.

"SZO ne preporučuje da se radi obdukcija pacijenata koji su preminuli od kovid-19, zbog velikog rizika od zaraze. U Kini je to urađeno tek nakon 1.200 preminulog. Srbija ima liberalan stav na ovu temu i kod nas je nad 17 preminulih urađena obdukcija, a NALAZI SU FRAPANTNI. Potpuna nekroza plućanog krila koja se ne može ničim popraviti, pacijenti umiru za 48 sati, to nije obična upala pluća koja se leči antibioticima. Umiru i kad nemaju nikakvih pridruženih bolesti. To mladi moraju da shvate. Kod najvećeg broja mladih koji su umrli, smrt je nastupila u roku od 24-48 sati."

"I to javnost treba da zna. Omladina to mora da čuje. To nije obična upala pluća, to je teška bolest, treba da smanje aktivnosti i izbegnu zaražavanje."

Pogledajte kakvo dejstvo korona ima na pluća!

Evo kako izgledaju PLUĆA zaražena korona virusom!
Izvor: YouTube/MONDO

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.