Jedna od teorija

ŠOKANTNA TEORIJA ZAVERE ITALIJASNKOG VIRUSOLOGA: Korona je HIMERA

Autor Maja Gašić

Italijanski virusolog, predsednik svetske akademije biomedicinskih nauka, jedan je od brojnih teoretičara zavere koji ne prihvataju da je korona virus prirodnog porekla.

Izvor: Prinstscreen/tgcom.it

Predsednik svetske akademije biomedicinskih nauka je za internet emisiju “Činjenica i zablude“ predstavio svoju novu knjigu koja govori o nastanku korona virusa.Virus koji je usmrtio preko 600 hiljada ljudi širom sveta, a koji je u Italiji odneo ogroman broj žratva, više od 35 hiljadai, nazvao je "himerom", mitskim bićem. strašnim čudovištem, spojem lava, zmaja i koze

"Korona virus je rezultat kombinacije dve virusne infekcije i nije nastao prirodnim putem“, teorija je  profesora Đuzepea Tritoa, predsednika Svetske akademije za biomedicinu, koji je u internet emisiji Paola Liguorija “Činjenica i zablude“ (Fatti e Misfatti), predstavio je svoju novu knjigu "Kina kovid19 - himera koja je promenila svet" i govorio o tome kako je uzrok globalne pandemije stvoren u laboratoriji.

Možda će vas zanimati

"SARS-Cov2 je definisan kao rekombinovana 'himera'. To znači da potiče od dva različita soja koji spajanjem stvaraju novi moćni virus", objasnio je Tito svoju teorija, a koja nije naišla na potvrdu naučne zajednice.

"Istraživači su izdvojili dva soja virusa, jedan koji prenose slepi miševi i jedan koji prenosi pangolin. Ali ne postoji mogućnost da se te dve infekcije spoje u prirodi", njegova je teorija.

Tirovu teoriju pobija Svetska zdravstvena organizacija koja ima čvrst stav da je virus potekao sa pijace u centralnom kineskom gradu Vuhan, kao i da je sa slepog miša, verovatno posredstvom neke druge životinje (pangolinija) prešao na čoveka.

"Pijaca je imala ulogu u događaju, to je jasno, ali kakvu ulogu ne znamo, da li je bila izvor ili pojačavajući efekat ili samo slučajnost da su neki slučajevi otkriveni u i oko te pijace", izjavio je dr Peter Ben Embarek, stručnjak SZO za bezbednosti hrane i zoonotičke viruse koji prelaze sa životinja na ljude.

Nijedan javni dokaz nije povezao epidemiju sa laboratorijom u Vuhanu i naučnici su rekli da je korona virus razvijen u prirodi.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.