TUŽNO!

TAJ STRAH NISTE DOŽIVELI: Evo šta je preminula dr Šoljanin objavila nekoliko dana PRE SMRTI

Autor Nataša Petrović

Smrt doktorke Šoljanin potresla je region, a evo šta je ova mlada žena napisala na Facebooku samo nekoliko dana pre smrti...

Izvor: Facebook/Screenshot/Belma Šoljanin

Direktorka Instituta za majku i dete u Sarajevu dr Belma Šoljanin (37) preminula je od korona virusa samo tri dana nakon porođaja. Njena smrt potresla je region, a jedino dobro u ovoj priči je što novorođeni dečak nije zaražen korona virusom.

Preminula doktorka inače je godinama pomagala mladim mamama i trudnicama da lakše i uspešnije shvate ulogu roditeljstva, a pored novorođenog dečaka, iza sebe je ostavila supruga i dve devojčice, koji su takođe zaraženi koronom.

Nakon njene smrti, pažnju je privukla poruka koju je objavila na svom Facebooku samo nekoliko dana ranije:

"Kad ispod srca imaš još jedno srce, a dva srca kod kuće, svaka komplikacija, svaki bol, svaki sekund neizvesnosti, brojanje dana bolesti je večnost.

Taj strah niste doživeli. Kovid postoji. Ko ne veruje trebalo bi da prođe kroz odelenje izolacije. Čuvajte se. Daće Bog da Vam ispričam i našu priču. Hvala na podršci, lepim rečima, snazi. Uzdam se u Boga da ćemo pobediti. Lavovska borba traje", poslednja je objava ove žene.

Mondo.rs

MONDO vas poziva da poštujete preporučene mere – držite distancu, nosite masku i izbegavajte okupljanja, to je jedini način da se spreči širenje epidemije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.