VIDEO

SRPSKI "DR MASERATI" OPET ŠOKIRA: Preljuba je izvor zaraze koronom, ko ima ljubavnicu, kao da je opasan bombama!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Lekar čije je gostovanje na televiziji izazvalo burne reakcije komentarisao i Ljupku i generala Simića!

Izvor: Happy tv

Šef Katedre za higijenu sa medicinskom ekologijom Medicinskog fakulteta u Beogradu prof. dr Goran Belojević izazvao je proletos burne reakcije pojavljivanjem na televiziji.

Pričao je o korona virusu, ali je usput pomenuo da je sporije došao do studija jer mu je "maserati na popravci"! Sada je u Jutarnjem programu pričao o temama kao što su vakcina protiv korone, mutacija virusa i PRELJUBA! A u razgovoru se našao i general Dragiša Simić, kojeg je tukla pevačica Ljupka Stević.

Dr Belojević rekao je gostujući na TV Happy da smatra da će na jesen doći do povećanja broja zaraženih virusom korona, označivši druženje i preljubu kao najopasnije faktore za širenje kovida.

"Ima jedna stvar koju niko ne pominje, a to je sedma božja zapovest koja glasi - ne čini preljubu," rekao je dr Belojević, gostujući u Jutarnjem programu televizije Happy.

Na pitanje voditelja Milomira Marića kave to veze ima sa koronom, profesor je naglasio da je preljuba "tempirana bomba" za širenje korona virusa i savetovao da se treba "držati svog partnera".

"Nije ovde reč o moralu, ovde je reč o životu, čovek koji ima ljubavnicu, kao da je opasan bombama! To je stopostotno zaražavanje, jer tu su ljudi malo žešći," rekao je on.

U daljem razgovoru voditelj Milomir Marić konstatuje da je trenutno u "najvećoj opasnosti general Simić", na šta Belojević odgovara: "Mislim da da". 

Povećanje broja zaraženih na jesen dr Belojević očekuje, pre svega, zbog povratka studenata u domove, kada počinju intenzivnije da se druže.

Komentarišući razna slavlja, uključujući i svadbe, dr Belojević je rekao venčanja nisu problem, ali je potrebno nositi maske i držati distancu. Prema njegovom mišljenju, virus će trajati do kraja sledeće godine.

Pogledajte teorije zavere o korona virusu!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(MONDO/Blic)