ŠOK

NEVEROVATNO ŠTA JE USPEO DA UGURA U PENIS, BOLI DA IZGOVORIMO! Doktori u šoku, savetuju da poseti psihijatra

Autor Natalija Nikolić

Doktori smatraju da njegov potez zahteva psihijatrijsku intervenciju, a uzroci mogu biti zbunjenost, alkoholizam, a i seksualna znatiželja.

Izvor: Printscreen/Urology Case Reports

Mladiću od 18 godina se zaglavila metalna pinceta u penisu, a on je odlučio četiri godine kasnije da poseti doktora i izvadi je.

Nije imao nikakve posledice, smatrao je da zbog toga nema potrebe da se javi doktoru ranije. Lekari su bili zbudnjeni kako nije imao temperaturu ili upalu, a pored toga mogao je normalno da mokri sa pincetom veličine osam santimetra. 

Doktori smatraju da "strana tela u urinarni trakt najčešće stavljaju psihijatrijski, zbunjeni ili seksualno znatiželjni pacijenti. Lečenje je usmereno na vađenje stranog tela, dijagnostikovanje komplikacija i izbegavanje narušavanja erektilne funkcije."

Nakon odrađenog rentgena, mladiu je data opšta anestezija. Budući da je pinceta bila otvorena, pomoćni hirurg je morao da je stegne pritiskajući  penis sa strane, jer vađenje zatvorene pincete smanjuje mogućnost komplikacija. 

Nije imao nikakvih posledica, a nakon intervencije je poslat kući. Preporuku da ode kod psihijatra mladić je odbio, a doktori kažu da se nakon toga više nije vraćao u bolnicu.  

Ovaj momak nije jedini, prošle godine dečak od 13 godina je ugurao u svoj penis USB kabl, a ove godine mladić je uspeo da "udene" 29 magnetnih kuglica u mokraćnu cev.  

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi