foto, video

ZAŠTO SE STVARNO ONESVESTILA ŽENA KOJA JE PRIMILA VAKCINU: Svet bruji o snimku medicinske sestre, a ovo je istina! VIDEO

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Otkriveno zbog čega se onesvestila medicinska sestra koja je primila vakcinu protiv korone!

Video medicinske sestre koja se srušila petnaestak minuta nakon primanja vakcine protiv korona virusa obišao je svet, a ovo je istina o tom događaju!

Medicinska sestra Tifani Dover govorila je o vakcinaciji u Tenesiju pred kamerama, kada se iznenada zanela, izvinila a potom pala u nesvest. Doktori koji su stajali pored prihvatili su je da ne bi pala na pod.

Svetski mediji senzacionalistički su preneli da je medicinska sestra imala reakciju na samu vakcinu proizvođača "Fajzer/Biontek", ali se ona oglasila i to demantovala.

"Primila sam vakcinu i 17 minuta kasnije, osetila sam da mi se vrti u glavi. Bila sam pomalo dezorijentisana ali sam sada dobro. Oduvek imam problem, padam u nesvest kada osetim bol. To je za mene normalno", rekla je ona.

Medicinska sestra se onesvestila (MAGAZIN)
Izvor: YouTube/ChristianGustafson

Lekari u bolnici "CHI Memorial" rekli su za lokalnu televiziju da medicinska sestra nije reagovala na samu vakcinu, već da je pala u nesvest zbog stanja koje ima, odnosno reakcije na bol.

Pročitajte šta lekari kažu, ko ne sme da primi vakcinu protiv korone i kako je srpska naučnica "dekodirala" vakcinu!

MONDO vas poziva da poštujete preporučene mere – držite distancu, nosite masku i izbegavajte okupljanja, to je jedini način da se spreči širenje epidemije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.