Zdravlje

JEDVA ČEKAM DA ODEM U KAFANU I ZAPEVAM! Dr Danica oplela po "monstrumima" koji plaše narod

Autor Maja Gašić

Direktorka Instituta za onkologiju prof. dr Danica Grujičić komentarisala je teorije o novim epidemijama i uterivanje straha narodu koji jedva čeka da se vrati normalnom životu

Izvor: TV PInk/screenshot

Gost u jutarnjm programu na TV pinku bila je direktorka Instituta za onkologiju prof. dr Danica Grujičić, a govorila je, između ostalog, o koroni i takozvanim filantropima poput bila Gejtsa koji najavljuju nove epidemije.

"Jako puno pacijenata nam dolazi u terminalnoj fazi", objasnila je dr Danica. "I kada se sve ovo završi, a završiće se, moramo izvući pouke od svega ovoga što nam se dešavalo. Sjajno je što je izgrađena ta Batajnica i možda je u perspektivi treba držati u rezervi, možda ne puniti pacijentima. Evo vidimo da neki genijalci, nazivaju ih filantropi, zaboga Bil Gejts ima puno para pa može da priča o svemu, najavljuju za četiri godine nove epidemije i pričaju o koječemu. Ko su ti monstrumi, a zaista ih smatram monstrumima, ne znam. Jer najavljivati ponovna zaključavanja, ljudi su socijalna bića, mi moramo da se družimo... Ja jedva čekam da sednem u kafanu i otpevam neku pesmu, a biće i toga, ali u 2021", rekla je direktorka onkološkog instituta i dodala:

"Jako je važno da ovaj 31. i 1. januar budu porodični praznici. Masovna okupljanja treba izbegavati. Ja sam znala kada sam bila na toj sahrani da ću dobiti koronu", kaže dr Danica i dodaje da još uvek ima antitela.

"Možemo da budemo disciplinovani. Najteže je mladima, oni su puni energije, želje, to znamo..."

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.