"Slatka smrt"

PROFESIONALKA GA "UBILA" SEK*OM: Muškarac (35) umro od preteranog orgazma - lekari objasnili kako je moguće

Autor Maja Gašić

Za nekoga preterano uživanje može biti kobno

"Slatka smrt", kako ljudi obično zovu fatalni infarkt ili neko drugo smrtonosno stanje tokom seksa, dogodila se i jednom 35-godišnjem muškarcu.

Slučaj se dogodio u Malaviju, a "žrtva" je muškarac po imenu Čarls Madžava koji je nakon seksa sa prostitutkom izgubio svest , a potom i preminuo. Obdukcija je pokazala da se uzrok smrti "preterani orgazam".

U policijskom izveštaju je pisalo da je uzrok smrti "prekomerni orgazam zbog kojeg su mu pukli krvni sudovi u mozgu". Policija je utvrdila i da "dama noći" nije kriva, pa se protiv nje neće podizati optužnica.

Iako studije svedoče da seks barem jednom nedeljno prepolovljuje rizik od rane smrti, statistike kažu da intimni odnosi čine oko 0,6 odsto svih iznenadnih smrti.

Lekari objašnjavaju da ukoliko je odnos previše intenzivan, a osoba narušenog zdravlja, moguće je da će doći do infarkta, moždanog udara, loše kombinacije terapije sa lekovima za potenciju, kao i krvarenja u mozgu koje se javlja kada osoba koja upražnjava seks pokušava da izdahne kroz zatvorene disajne puteve.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi