Zdravlje

DR ANA GLIGIĆ 13 DANA BILA NA KISEONIKU: "Nisam mogla 3 reči da izgovorim, hranili su me" - ali ipak je pobedila!

Autor Nataša Petrović

Virusolog Ana Gligić pobedila korona virus!

Izvor: Printscreen/RTS

Virusolog Ana Gligić (87), nakon 13 dana provedenih na kiseoničkoj potpori, uspela je da pobedi virus korona u KBC Dragiša Mišović, gde je bila hospitalizovana.

Kratko je ispričala svoje iskustvo sa viursom korona, jer kako kaže, "još uvek se nije u potpunosti oporavila da bi opširnije govorila o toj temi".

Ana Gligić navodi da je borba bila veoma teška, te da zarazila tri dana nakon revakcinacije. Kako kaže, veoma je vodila računa, međutim, tog dana kada joj je pozlilo, uradila je test na virus korona i shvatila je da se zarazila.

"Nisam mogla tri reči da izgovorim, hranili su me jer nisam bila u stanju, ali sam se napokon vratila u život. Izašla sam iz bolnice pre neki dan", priča dr Gligić.

"Jako je bilo teško, ali sam pobedila virus. Nisam se još uvek u potpunosti oporavila", kaže i dodaje:

"Za razgovor treba biti skoncentrisan, a ja trenutno nemam snage da detaljnije ispričam svoje iskustvo sa virusom korona, ali sarađivaćemo mi još, svakako", kaže virusolog.

(MONDO/B92)

MONDO vas poziva da poštujete preporučene mere – držite distancu, nosite masku i izbegavajte okupljanja, to je jedini način da se spreči širenje epidemije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.