Presek

VIŠE OD 3.000 NOVOZARAŽENIH: Preminula 41 osoba u Srbiji!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Najnoviji podaci o korona virusu u Srbiji!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Prema najnovijim informacijama, u Srbiji je u poslednja 24 sata registrovano još 3.058 slučajeva infekcije korona virusom, a nažalost, 41 osoba je preminula. Na respiratorima je 260 pacijenata. Testirano je 14.034 uzoraka.

Broj mrtvih je veći, a broj novozaraženih manji nego dan ranije, u petak, kada je od 15.532 testirana uzorka bilo 3.405 pozitivnih dok je preminulo 39 osoba, a 264 pacijenta bila su na respiratorima.

Broj mrtvih u Srbiji od početka pandemije trenutno iznosi 5.700. Na bolničkom lečenju se, prema podacima od 10. aprila do 15 časova, nalazi 7.903 pacijenta.

Ovo su teme dana vezane za koronu!

* Šokantna smrt trudnice pozitivne na koronu

U Požarevcu je preminula majka petoro dece, koja je bila u četvrtom mesecu trudnoće. Njen suprug nalazi se u izolaciji, a trudnici je na prijemu urađen test koji je bio pozitivan.

* Devojka (24) preminula u kovid ambulanti

Još jedna tragedija pogodila je Srbiju u subotu kada je devojka od samo 24 godine, koja je bolovala od cerebralne paralize, preminula u kovid ambulanti u Kraljevu, gde je došla da se testira zbog visoke temperature.

* Lažne korona-ture po Srbiji zbog vakcinacije?!

Oglasi na Internetu strancima nude vakcinaciju cepivom koje kod nas još uvek nije dostupno, po ceni od hiljadu evra! Pročitajte više o ovoj prevari.

MONDO vas poziva da držite distancu, nosite masku i izbegavate okupljanja. Poštovanje mera i vakcinacija su jedini način da se spreči širenje epidemije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi