Zdravlje

Prvo probajte pre nego što donesete odluku

Autor Aleksandra Kocić Izvor Promo

Kako zamišljate vaš savršen obrok?

Izvor: Promo

Da li ste na plaži i uživate u omiljenim slatkišima ili možda provodite vreme sa voljenom osobom pored reke uz omiljen osvežavajuć napitak? Lepo vreme donosi maštarenje o trenucima opuštanja sa voljenim osobama uz uživanje u omiljenim napicima i hrani, ali nas navodi i na razmišljanje o vraćanju tela u balans.

Znamo da su šećeri prisutni u skoro svim namirnicama i da njihovim prekomernim unosom možemo organizam dovesti u disbalans. Kako bismo smanjili unos šećera, u pomoć nam mogu priteći „pametne“ zamene za šećer. Odlični saveznici mogu biti zaslađivači, jer ne izazivaju glad, ne povećavaju potrebu za slatkim te su dobar dodatak raznim jelima i napicima. Ukoliko želite osvežavajuć napitak bez šećera i kalorija, nova recepturu napitka Coca-Cola Zero Sugar sjajnog ukusa koji je dodatno približava legendarnom Coca-Cola ukusu, može biti pravi izbor za vas. Kombinacijom potpuno novog, upečatljivog i elegantnog dizajna ambalaže i novog osvežavajućeg ukusa, i dalje sa nula šećera i kalorija, Coca-Cola Zero Sugar vam nudi izbor. Možda je pravi napitak koji će savršeno ići uz omiljeno jelo ili vas osvežiti u pravom trenutku, a možda jednostavno nije vaš izbor. Bitno je da izbor postoji, ali prvo probajte pre nego što donesete odluku.

Da biste uživali u omiljenim jelima i napicima, ne morate da ih se odreknete, već pronađite ravnotežu, probajte razne stvari i donosite odluke koje će vama prijati. Probajte nešto novo, inspiraciju možete pronaći svuda oko vas, a izbor je na vama. A da li je nova Coca-Cola Zero Sugar „Najbolja Coca-Cola ikada?“. Prvo je probajte.

Tagovi