Zdravlje

IZAZVALA BURU REAKCIJA IZJAVOM O VAKCINI, PA OPET ZAPALILA MREŽE! Dženifer zapušila usta svima koji je KRITIKUJU!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Dženifer Aniston komentarisala reakcije javnosti na izjavu o vakcinama.

Izvor: YouTube/Netflix

Glumica Dženifer Aniston nedavno je izazvala burne reakcije rekavši da je svog života izbacila ljude koji nisu primili vakcinu protiv korona virusa, ili ne žele da kažu da li su je primili.

Lepa glumica glavna je tema u medijima već desetak dana, jer je najpre otkrila tajnu svog izgleda, a onda "raspalila" po antivakserima koje je nazvala sebičnim.

Dženifer se nakon ove izjave, koja je podigla veliku prašinu, oglasila na Instagramu i odgovorila svima koji su je kritikovali.

"Ovi komentari...  Pitaju me što brinem zbog nevakcinisanih, kada sam sama vakcinisana obema dozama. Objasniću vam zašto. Zato što ako vi imate novi soj, i dalje možete da mi ga prenesete", počela je ona.

"Ja ću se možda malo razboleti, ali neću otići u bolnicu i neću umreti. Ali, mogu da prenesem taj novi soj nekome ko nije vakcinisan, ima već neko oboljenje ili mu je narušeno zdravlje. Ugroziću život te osobe. Eto, zato brinem. Moramo da mislimo i na druge ljude, a ne samo na sebe", rekla je glumica.

Dženifer je u maju objavila da oseća veliku privilegiju što je mogla da se vakciniše obema dozama i pozvala je druge da to učine.

"Ono što te ne ubije, mutira i napadne te opet", zaključila je Dženifer.

MONDO vas poziva da držite distancu, nosite masku i izbegavate okupljanja. Poštovanje mera i vakcinacija su jedini način da se spreči širenje epidemije.

(MONDO)

Tagovi