Zdravlje

Testirali smo dezodorans koji prati vaš pokret i leto je postalo još bolje!

Izvor Promo

Leto je svuda oko nas, sunce nas tera na pokret, u osvajnje grada, reke, planine… Osmeh, lepršava garderoba i vrući dani. Za sreću dovoljno. I mi smo pronašli super način da vam radost leta ne pokvari znojenje.

Izvor: Thinkstock

Znojenje ima praktičnu svrhu, ono je prirodan načinda se telo se osveži i odbije toplotu.

Evo šta treba da znate.
Zašto se uopšte znojimo?
Odgovor je prilično jednostavan: u području ispod pazuha ima više znojnih žlezda nego na drugim područjima. Pazuh je takođe centar velikog protoka krvi, koji se povećava na visokim temperaturama i, kao rezultat, postaje prva odbrana za oslobađanje viška toplote. Tako da je znojenje najefikasnije za hlađenje tela u celini. Ipak, postoje načini da budete kul (doslovno i preneseno) bez ugrožavanja društvenog statusa.

 Na raspolaganju su vam sredstva protiv znojenja dezodoransi i antiperspiranti. Pitanje je šta je za vas bolje i kako funkcionišu?
Dezodorans ubija neprijatan miris i bakterije i omogućava vam da se najnormalnije, čak i aktivnije, krećete.
Antiperspirant, iako je takođe koristan za uklanjanje neprijatnih mirisa, takođe sadrži soli aluminijuma koje začepljuju znojne žlezde i blokiraju izlazak znoja kroz kožu, smanjujući vidljivo znojenje u tom području

I, da, ovo JESTE oglas za dezodorans i to dezodorans sa jedinstvenom tehnologijom: Rexona sa potpuno genijalnom Motionsense™ tehnologijom je patent isključivo ovog brenda i sadrži pametne kapsule sa direktnim odzivom kretanja. Motionsense je glavna karakteristika u čitavom asortimanu Rekona za muškarce i žene i mi smo je testirali za vas.
Nakon nanošenja, Motionsense™ mikrokapsule zadržavaju se na površini kože.

Dok se krećete, trenje ispod pazuha uzrokuje pucanje kapsula, oslobađajući trenutnu svežinu.
Kada koristite običan dezodorans ili antiperspiranti, miris i zaštita polako blede tokom dana jer proizvod isparava zbog telesne temperature i znoja.

Motionsense™ je jedini antiperspirant koji reaguje direktno na kretanje tokom celog dana, nastavljajući da oslobađa nalete dodatne zaštite svežine, omogućavajući vam da učinite više za sebe. Da se više krećete. Da joj priđete. Da mahnete, trčite, hodate, planinarite, vozite bajs, da se smejete i da volite leto. Da volite život.