Zdravlje

KORONA PRESEK U SRBIJI: Ponovo skok brojki, skoro 7.000 novozaraženih, preminulo 53

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Najnovije informacije o korona virusu u Srbiji!

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Korona virus je u poslednjih 24 sata registrovan kod još 6.930 ljudi, dok su nažalost preminule još 53 osobe, a na respiratoru je 269. Dan ranije, imali smo 5.700 potvrđenih slučajeva, 51 smrtni ishod i 260 osoba na respiratorima.

Uskoro opširnije, ovo su teme dana vezane za koronu!

* MARKO ŽIVIĆ NA RESPIRATORU

Proslavljeni glumac Marko Živić i dalje bije životnu bitku, a navodno je morao opet da bude priključen na respirator. Lekari čine sve što mogu kako bi ga spasli.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

* KADA ĆE KRAJ OVOG KORONA TALASA?

Epidemiolog dr Radmilo Petrović izneo je svoje prognoze za jesenji talas korone. Srbija je među zemljama s najvećim procentom zaraze a jedna stvar ga posebno zbunjuje, rekao je on.

Izvor: RTS/screenshot

* SLAVE SU SLEDEĆE

Doktor Stevan Blagojević izjavio je u Jutarnjem programu da će delta soj napadati i na sledećim okupljanjima koja nam stižu u jesenjem i zimskom periodu - proslavi krsnih slava.

Direktor Instituta za opštu i fizičku hemiju izneo je i procente, koliko trenutno hospitalizovanih pacijenata je vakcinisano i kojim cepivom.

MONDO vas poziva da držite distancu i nosite masku. Poštovanje mera i vakcinacija su jedini način da se spreči širenje epidemije.

(MONDO)

Tagovi