Zdravlje

PEVAČU UMRO SIN OD PET MESECI! Ispovest koja KIDA DUŠU - od dijagnoze do smrti prošlo samo 14 dana, ovo su bili simptomi

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Krajem novembra je petomesečni dečak bio zdrav, samo dve nedelje kasnije je preminuo, saopštio je neutešni pevač. Mališan je imao hidrocefalus a potom mu je dijagnoziran tumor na mozgu.

Izvor: Instagram/nickcannon

Pevač i voditelj Nik Kenon (41) saopštio je da mu je petomesečni sin Zen preminuo od raka mozga. Kenon, bivši suprug Maraje Keri, ispričao je kako su izgledali poslednji trenuci s mališanom i koji simptomi su bili razlog za uzbunu.

Bebi je sa nekoliko meseci postavljena dijagnoza hidrocefalusa, opasnog stanja u kojem se tečnost skuplja oko mozga, zbog čega je morao da bude operisan. Ali nedugo zatim, postavljena je još strašnija dijagnoza - mališan je dobio tumor na mozgu.

"U nedelju smo ga odveli na plažu. Hteli smo da provedemo lepe trenutke zajdeno. Držali smo ga u naručju poslednji put. Krenuo sam na aerodrom, zvali su me da se vratim, nedugo zatim je preminuo", ispričao je neutešni Kenon u svojoj emisiji.

Pogledajte fotografije. 

Kenon ima ukupno sedmoro dece sa tri žene. S Marajom Keri dobio je blizance Monro i Morokana, sa bivšom ženom sina Goldena i kćerku Pauerful. Potom je sa trenutnom partnerkom Ebi de la Rosom dobio blizance Zajona i Zilion, a samo devet dana posle njih rodio se Zen, kojeg je dobio sa Alisom Smit, manekenkom iz jednog od svojih spotova.

Hidrocefalus je stanje u kojem se cerebrospinalna tečnost nakuplja oko mozga i pritiska ga, izazivajući oštećenja pa čak i smrt. Uzroci mogu biti razni, od povrede do tumora na mozgu. Neki od simptoma su uobičajeni, neki vezani za fontanelu, i ako primetite neki od njih obavezno vodite dete kod lekara.

Simptomi hidrocefalusa su:

  • Nagli rast obima glave
  • Izbočina ne mekom delu lobanje, fontaneli
  • Povraćanje
  • Problemi u uzimanju hrane
  • Preterana pospanost
  • Nervoza
  • Napadi
  • Pogled stalno uperen na dole, ili nesposobnost deteta da pogleda u stranu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)

Tagovi