Zdravlje

OMIKRON PRETI, OVO SU NAJNOVIJE KORONA BROJKE: Preminulo 24, zaraženo skoro 9.000

Autor Tamara Veličković

Najnovije informacije o korona virusu u Srbiji!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U poslednja 24 sata korona virus je potvrđen kod još 8.949 osoba. Nažalost, preminulo je još 24 ljudi dok je broj pacijenata na respiratorima 87.

Od prethodnog preseka, testirao je 26.133 ljudi.

Dan ranije, Srbija je imala 7.949 novih slučajeva, 22 preminulih i 81 osobu na respiratorima. Pročitajte teme dana vezane za korona virus!

* ISPOVEST NEVAKCINISANE DEVOJKE (22)

Britanka koja ima samo 22 godine završila je u komi nakon što nije želela da se vakciniše protiv korona virusa, a onda se zarazila. Ona je do detalja opisala svoj boravak u bolnici i tegobe koje i dan-danas oseća.

Izvor: Instagram/FfionBarnett

* DRAMA OKO NOVAKA NE JENJAVA!

Nakon što je sud poništio odluku graničnih vlasti da ne dozvole srpskom teniseru Novaku Đokoviću ulazak u Australiju, drama je dobila nastavak. Pratite naš blog uživo o slučaju Novaka Đokovića u Australiji!

Izvor: Profimedia

*EKSPLOZIJA KORONA BROJKI U HRVATSKOJ

U Hrvatskoj je ustanovljen alarmantno visok procenat pozitivnih na korona virus, o čemu je govorio i dr Andrej Trampuž, infektolog iz Berlina, koji je istakao da nije trebalo dozvoliti proslave uoči novogodišnjih praznika.

MONDO vas poziva da držite distancu i nosite masku. Poštovanje mera i vakcinacija su jedini način da se spreči širenje epidemije.

(MONDO)

Tagovi