Zdravlje

DŽASTIN BIBER OBJAVIO DRAMATIČAN VIDEO - STANJE JE OZBILJNO! Pevač ima Remzi-Hantov sindrom, pola lica mu PARALISANO!

Autor Maja Gašić

Kanadski pevač i svetska pop zvezda, Džastin Biber, otkrio je od čega boluje.

Izvor: Instagram.com/justinbieber

Svetska pop zvezda Džastin Biber obratio se svojim praticima preko Instagrama potresnim videom i otkrio pravi razlog zbog kojeg je primoran da otkaže koncerte. Pevač se bori sa ozbiljnim virusom, zbog kojeg mu je desna strana lica paralizovana. 

Biber je otkrio fanovima da mu je dijagnostikovan Remzi-Hantov sindrom. Kaže da je virus zahvatio nerv u njegovom uhu, što je izazvalo paralizu.

Pogledajte ovu potresnu Biberovu objavu...

Kao što se vidi na snimku, Džastin ne može da trepće jednim okom, a smeje se samo jednom stranom usta.

Bibr se izvinio fanovima što je prinuđen da otkaže koncerte i objasnio da je "cela stvar prilično ozbiljna" i da će morati da se povuče na neodređeno kako bi poradio na svom zdravlju. 

Otkrio je i da je Kaže da je radio vežbe za lice i da će se vežbom sve vratiti u normalu - samo nije poznato koliko će oporavak trajati.

Šta je Remzi-Hantov sindrom?

Remzi-Hantov sindrom, poznat i kao očni zoster, jeste virusna infekcija genikulatnog gangliona facijalnog živca koja se javlja kada infekcija herpes zosterom zahvati facijalni živac. Remzi-Hantov sindrom je obično povezan sa crvenim osipom i plikovima na području uha ili ušne školjke, a ponekad i na nepcu ili jeziku.

Herpes zoster nastaje zbog reaktivacije varičela zoster virusne infekcije. Faktori koji utiču na pojavu ovog stanja su starija životna dob, HIV infekcija, maligna oboljenja, imunosupresivna terapija, težak psihički ili fizički napor.

Osim bolnog osipa herpes zostera, Remzi-Hantov sindrom može da dovede do facijalne paralize i gubitka sluha u uhu koje je pogođeno infekcijom. Dakle, virus inficira facijalni živac koji inerviše i kontroliše mišiće lica.

Pogledajte i galeriju slika Bibera i njegove supruge Hejli, koja je nedavno otkrila i da sama ima ozbiljna zdravstveni problem...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

MONDO