Zdravlje

PEVAČICA SE UDALA, PA SAZNALA DA HITNO MORA NA OPERACIJU: Lekari sumnjaju na najgore - "U šoku sam, samo plačem"

Autor Tamara Veličković

Samanta Foks saopštila je da mora na operaciju izrasline u grlu, ali lekari sumnjaju da je reč o raku.

Izvor: YouTube/Loose Women/screenshot

Samo nekoliko dana nakon što je stala na ludi kamen sa Norvežankom Lindom Olsen, nekadašnji britanski model i pevačica Samanta Foks (56) strahuje od saznanja svoje dijagnoze.

Posle svečane ceremonije, pronašla je kvržicu u grlu, a lekari su otkrili da je reč o izraslini od 10 mm, koja se nalazi između glasnih žica. Sve je počelo kada je shvatila da ima problema sa pevanjem, a potom se obratila doktoru.

Nakon urađenih analiza, lekari su ustanovili da je stanje neizvesno, kao i da je u ovoj fazi teško utvrditi da li je kvržica kancerogena. Bivša manekenka kaže da je teško podnela ovo saznanje.

"Kada sam videla izraslinu na ekranu, pomislila sam: 'O Bože, ovo nije normalno'. Izgledalo je veoma veliko. Odmah pomislite na rak grla. Doktor je rekao: 'Moramo to da izvadimo, što je pre moguće. Možda nije ništa, ali možda i jeste'", rekla je pevačica, ističući da je mnogo plakala.

Ovog meseca će operisati kvržicu, a doktori su joj rekli da i ako bude benigna, ožiljak neće izbeći.

Inače, bivša partnerka pevačice, Mira Straton, umrla je 2015. nakon što se borila sa retkim rakom vilice. Samanta i Majra bile su u vezi 16 godina i pevačica se brinula o njoj sve dok nije umrla.

"Mira je imala gadan, veoma redak rak u vilici. Širio se i ušao u sve delove njenog tela. Kako je vreme prolazilo, bolest je postajala mnogo strašnija", rekla je Samanta jednom prilikom.

(MONDO)