Ispovest

NI NAJBOLJI LEKARI NE MOGU DA JOJ POMOGNU: Džejmi Oliver otkrio da mu je žena bolesna već DVE GODINE, porodica u strahu!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Žena Džejmija Olivera ima ozbiljan zdravstveni problem, slavni TV kuvar otkrio sa čime se bori - "Idemo kod najboljih lekara i kao da niko ne može da joj pomogne"!

Izvor: Instagram/JoolsOliver

Žena Džejmija Olivera, Džuls Oliver, ima produženi kovid i teške simptome, a nijedan specijalista ne uspeva da joj pomogne već dve godine. Slavni TV kuvar otkrio je zdravstveni problem svoje supruge u intervjuu za vikend izdanje "Dejli mejla".

"Kada je Džuls dobila koronu, imala je teži oblik. I sada ima produženi kovid već dve godine, i zaista joj je loše, nažalost. Ona nije u stanju u kojem želi da bude, sve traje već dve godine, i duboko je uplašena", rekao je Džejmi. Pogledajte njihove porodične fotografije!

On je kazao da je par obišao više specijalista u pokušaju da se produženi kovid kod Džuls nekako reši, ali niko nije mogao da im pomogne. Ovo stanje medicina prepoznaje ali ga zapravo, jer je prisutno tek dve godine, ne razume u potpunosti.

"Stalno smo u Harlijevoj ulici", rekao je Džejmi misleći na ulicu u Londonu u kojoj su ordinacije najuglednijih lekara.

"Ali kao da niko ne zna ništa. Informacije o produženom kovidu se stalno nagomilavaju, i Džuls se drži, ali niko ne uspeva da joj otkloni simptome", rekao je TV kuvar koji je u prethodnih dve godine izmenio ishranu i "prepolovio" se.

Simptomi produženog kovida su kratak dah, umor, gubitak mirisa ili ukusa, "zamagljenost" u glavi, bolovi u grudima, lupanje srca, mučnina...

"Džuls i ja smo zajedno već 22 godine, došli smo kao tinejdžeri u London i učvrstili svoju ljubav pre nego što sam postao zvezda. Imali smo samo snove i nade. Uspeh smo ostvarili zajedno", rekao je Oliver. Pogledajte sliku sa venčanja!

Par ima petoro dece, a Džuls je svojevremeno otkrila da je doživela još pet spontanih pobačaja. Jedno dete izgubila je tokom karantina. Džejmi i Džuls u braku su dobili kćerke Popi (20), Dejzi (19), Petal (13) i sinova Badija (11) i Rivera (6).

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)