Opasno!

OVI MUŠKARCI NI SLUČAJNO NE SMEJU DA MASTU**IRAJU: Srpski urolog upozorio - to obavezno IZBEGAVAJTE

Autor Maja Gašić

Dr Aleksandar Milošević govorio je o opasnostima od lekova za potenciju, a otkrio i ko ne sme da se samozadovoljava!

Izvor: YouTube/screenshot/K1 televizija

Statistike pokazuju da je sve više muškaraca koji uzimaju "pomagala" za postizanje erekcije i poboljašnje intimnih odnosa. Nekada su ovakve pilile bile popularne među starijom populacijom, a sada ih sve više uzimaju i mladi. Koliko je potražnja za ovakvim preparatima u porastu, svedoči i činjenica da poslednjih godina masovno dolaze iz Egipta u Srbiju i to nelegalno, a posebno vijagra.

Kako se ispostavilo, u Egiptu mogu za "male pare" da se kupe ovi preparati i to bez recepta. Vijagra košta svega dva evra, pa su mnogi Srbi rešili da naprave zalihe "zlu ne trebalo". Nije ni mali broj onih koji ove pilulice preprodaju, što se može videti po sve većem broju oglasa.

O ovoj temi i kako vijagra i njoj slični lekovi utiču na intimne odnose i seksualnost kod muškaraca, govorio je u Jutarnjem programu na TV Pink urolog dr Aleksandar Milošević

Urolog smatra da je seksualna energija najveća životna energija, i kada tu zaškripi, odmah se javlja potreba za medikamentima. Još od devedesetih godina prošlog veka se razvijaju ovakve pilule za muškarce, dok za žene se na ovoim preparatima radi tek poslednjih deset godina.

"Ono što je danas najviše narušeno je komunikacija", rekao je dr Milošević i dodao da je seksualna energija sa ovim lekovima doprinela da se patologija potpuno promeni.

"Muškarci postižu erekciju, a ne mogu da dođu do ejakulacije bez masturbacije", kaže doktor.

Lek u određenim zemljama, kao što je Egipat, može da se koristi bez kontrole i nadzora, što je opasno, navodi dr Milošević.

"Imamo sve više problema u seksualnoj funkciji, komunikaciji, a o tome govori i bela kuga. Ono što se često dešava, jesu parovi pacijenata koji ne mogu da obave seksualnu radnju. Uz vijagru muškarac koristi drogu ili kokain", dodao je on i objasnio da pacijenti koji doživljavaju erekciju ali ne i ejakulaciju, nikako ne smeju da masturbiraju. A ako to i rade, obavezno da to bude uz partnerku, upozorio je.

MONDO