Zdravlje

MANEKENKA DOBILA REZULTATE POSLE ANALIZE O**AZMA: Naučnici otkrili šokantnu stvar - šta se STVARNO DESI posle vrhunca!

Autor Tamara Veličković

Naučnici su zahvaljujući Kari Delevinj otkrili promene koje se dešavaju tokom intimnog zadovoljstva.

Izvor: Profimedia

Kontroverzna manekenka Kara Delevinj iznenadila je javnost kada je otkrila da želi da se upusti u naučno istraživanje o vrhuncu nakon intimnog odnosa. Zanimalo ju je zašto muškarci češće doživljavaju zadovoljstvo od žena. Zato je u bolnici u Nemačkoj doživela vrhunac zadovoljstva i donirala ga naučnicima.

Kada su istraživači uporedili njene uzroke krvi pre i posle masturbacije koja je završena vrhuncem, otkrili su da je njeno telo proizvelo supstancu koja je slična kanabisu. Zbog toga se manekenka posle vrhunca osećala toliko dobro. Kara se inače identifikovala kao panseksualka i poznato je da je lansirala niz igračaka za odrasle.

Izvor: Profimedia

U dokumentarcu BBC-ja pod nazivom "Planeta Se*s sa Karom Delevinj", manekenka je upoznala stručnjake dr Johanesa Fusa i njegovu suprugu dr Saru Biderman sa Univerzitetske klinike Hamburg-Ependorf, koji proučavaju promene na mozgu nakon doživljavanja intimnog zadovoljstva.

Izvor: Profimedia

"Mislim da je ženska intimna želja definitivno potisnuta. Znam iz svog ličnog ljubavnog života koliko žene mogu da budu intimne, pa biste pomislili da bi u 21. veku muškarci i žene trebalo da imaju podjednako zadovoljavajući intimni život, zar ne? Pa, pripremite se za šok. Kada je u pitanju vrhunac, postoji definitivna razlika među polovima. Naučnici kažu da 95 odsto strejt muškaraca doživljava vrhunac tokom odnosa, ali samo 65 odsto strejt žena to pođe za rukom", rekla je Kara u ovom dokumentarcu.

(MONDO)